Terug naar overzicht

iPhone 6 / 6S / 6S Plus

Er komen geen producten overeen met de selectie.

iPhone 6s of 6S Plus kopen

De Apple iPhone 6s en 6s Plus zijn een volledige verbetering tegenover hun voorgangers, de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Met zijn vernieuwde aluminium behuizing is het toestel een stuk sterker gebouwd. Dankzij een vernieuwing op het cameragebied, kan je vanaf nu nog betere foto’s en video’s nemen.

Scherm

Met het nieuwe 3D-touch scherm is het mogelijk om sneller te werken met je iPhone. Je kan door wat harder op je scherm te drukken bijvoorbeeld een bericht snel lezen en door nog wat harder te drukken hetzelfde bericht beantwoorden. Dankzij het Retina scherm is tekst en beeldmateriaal nog mooier.

Camera’s

Dankzij een grote upgrade van de camera, kan de iPhone 6s of 6s Plus voor het eerst in 4K filmen. De achterste camera werd dus sterk verbeterd, hierdoor beschikken de iPhone 6s en 6s plus over een 12-MP camera. Ideaal dus om de fotograaf in jezelf los te laten.

A9 Fusion chip

iPhone 6s en 6s Plus maken gebruik van de krachtige A9 fusion chip, deze sterke processor is 90% sneller dan de vorige iPhone. Daarnaast zorgt de extra micro-processor die er in verwerkt zit ervoor dat je iPhone langer meegaat, ondanks de kracht die in de chip schuilt.

Prijzen en modellen

iPhone 6s en 6s Plus komen in vier kleuren en 2 geheugens. Een prachtige nieuwe toevoeging aan de productlijn dit jaar is de rosé gouden kleur. De traditionele kleuren zoals spacegrijs, zilver en goud blijven natuurlijk ook behouden. De iPhone is te verkrijgen met een geheugen van 32GB en 128GB.

Hierboven vind je een makkelijk overzicht terug van de prijzen van iPhone 6s en 6s Plus.

Opzoek naar een snelle en betaalbare iPhone? Bekijk dan zeker de iPhone SE! Zoek je het ideale accessoire voor jouw iPhone? Bekijk dan zeker hier onze iPhone accessoires!