Terug naar overzicht

iPhone 7 / 7 Plus

iPhone 7 of 7 Plus kopen

De Apple iPhone 7 en 7 Plus zijn sneller, knapper en gedurfder dan hun voorgangers. De batterij is groter, de camera is nóg beter, de kleuren zijn erg levendig en de resolutie zo scherp dat je foto's en video's zoals nooit tevoren kan bekijken. Het is de allereerste iPhone generatie die spat- en waterbestendig is. iPhone 7 is een combinatie van kracht, design, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Snelheid

iPhone 7 en 7 Plus maken gebruik van de nieuwe A10 Fusion chip, deze processor is zo snel dat wachten tot het verleden behoord. De iPhone reageert zo snel dat jouw apps en berichten haast onmiddellijk laden en mobiel surfen bijna drie keer sneller is dan op de iPhone 6.

Ontwerp

De iPhone 7 is nog knapper dan zijn voorganger de iPhone 6s. Deze knappe krachtpatser is beschikbaar in 6 fantastische kleuren, waaronder het nieuwe gitzwart, rood en matzwart.

Door de nieuwe homeknop krijg je het gevoel alsof je op een echte knop drukt, zonder dat het toestel effectief bewegende onderdelen bevat. Dit zorgt er onder andere ook voor, dat de iPhone 7 de allereerste generatie iPhone is die water en stofbestendig is.

Camera

De iPhone 7 en 7 Plus beschikken over sterk verbeterde camera’s. Dankzij de 12-MP camera’s zijn de kleuren van je foto’s onwaarschijnlijk levend, ook kan je met de nieuwe 4K resolutie haarscherpe video’s maken.

De iPhone 7 Plus heeft voor het eerst een dubbele lens op de achterkant, hiermee kan je indrukwekkende portretfoto’s maken. Met de ingebouwde camera effecten is de iPhone 7 Plus net zo goed als de meeste spiegelreflex camera’s.

Duurzaamheid

Voor het eerste is de iPhone bestendig tegen spatwater en stof. Met iPhone 7 en iPhone 7 Plus hoef je je nooit nog zorgen te maken wanneer je eens iets morst op je toestel. Daarnaast is er erg gesleuteld aan de levensduur van de batterij, waardoor hij langer mee gaat (tot 11u) tegenover de vorige reeks.

Prijzen en modellen

iPhone 7 komt in 6 kleuren, namelijk gitzwart, zwart, goud, rosé goud, zilver en rood. Daarnaast is er keuze uit 3 geheugens, namelijk 32GB, 1228GB en 256GB.

Hierboven vind je een makkelijk overzicht terug van de prijzen van iPhone 7.

Opzoek naar een snelle en betaalbare iPhone? Bekijk dan zeker de iPhone 6s! Zoek je het ideale accessoire voor jouw iPhone? Bekijk dan zeker hier onze iPhone accessoires!