Terug naar overzicht

iPhone 8 / 8 Plus

iPhone 8 of 8 Plus kopen

Het oogstrelende design van de iPhone 7, nu nog verfijnder. Met de iPhone 8, neemt Apple haar iconische design mee naar een volgend niveau. De sterke glazen achterkant en aluminium randen geven deze iPhone reeks nog een luxueuzer gevoel. Door gebruik te maken van glas is het mogelijk om de iPhone 8 en 8 Plus draadloos op te laden. Daarnaast zijn de iPhone 8 en 8 Plus ook water en stofbestendig, wat hem hij nog sterker maakt dan zijn voorgangers.

Schermen

Dankzij de nieuwe TrueTone technologie passen de Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus zich moeiteloos aan aan het omgevingslicht. Daardoor is het scherm in elke situatie perfect afgeregeld en minder vermoeiend voor je ogen. Ook bevat het scherm tal van verbeteringen waardoor kleuren nu nog helderder zijn en de inhoud daadwerkelijk van je scherm spat!

Camera’s

Met hun gloednieuwe camera sensoren zijn de iPhone 8 en 8 Plus nog beter dan hun voorgangers. De geavanceerde 12-MP camera heeft een grotere en snellere processor, die zorgt ervoor dat er nu nog meer details en mooiere kleuren te vinden zijn in je foto’s. Dankzij de nieuwe optische beeldstabilisator is het nu nog makkelijker om schokvrije foto’s te maken met je iPhone.

A11 Bionic chip

iPhone 8 en 8 Plus maken gebruik van de krachtigste processoren ooit in een iPhone. Hierdoor is hij een stuk krachtiger dan zijn voorganger en werken alle moderne augmented reality app erop, zonder veel invloed op je batterij te hebben. Dankzij de nieuwe A11 Bionic chip gaat hij namelijk 2u langer mee dan zijn voorganger!

Prijzen en uitvoeringen

iPhone 8 komt in 3 kleuren, namelijk spacegrijs, zilver en goud. Daarnaast is er keuze uit 2 geheugens, namelijk 64GB en 256GB. De reguliere iPhone 8 heeft een scherm van 4,7 inch en de iPhone 8 Plus heeft een schermgrootte van 5,5 inch.

Hierboven vind je een makkelijk overzicht terug van de prijzen van iPhone 8.

Opzoek naar een snelle en betaalbare iPhone? Bekijk dan zeker de iPhone 7! Zoek je het ideale accessoire voor jouw iPhone? Bekijk dan zeker hier onze iPhone accessoires!