Terug naar overzicht

iPhone SE

iPhone SE kopen

Vergis je niet in de iPhone SE, hij lijkt sterk op iPhone 5s maar niets in minder waar. In dit kleine, makkelijk te gebruiken toestel schuilt dezelfde kracht als in de iPhone 6s en 6s Plus. Het is dus als het ware een echte krachtpatser van formaat!

Ontwerp

De iPhone SE werd speciaal ontworpen om alle taken zo makkelijk mogelijk uit te voeren. Door zijn formaat is het heel gemakkelijk om alles met 1 hand te bedienen en je iPhone makkelijk weg te stoppen in je broekzak. Dat is dus ook de reden waarom Apple zijn 4 inch model een nieuw leven heeft ingeblazen.

In deze kleine iPhone schuilt dezelfde kracht als in zijn grotere broertje, de iPhone 6s. Klein wilt dus absoluut niet zwak zeggen!

Camera’s

Dankzij een grote upgrade van de camera, kan de iPhone SE voor het eerst in 4K filmen. De achterste camera werd dus sterk verbeterd, hierdoor beschikken deze krachtpatser van formaat over een 12-MP camera. Ideaal dus om de fotograaf in jezelf los te laten!

A9 Fusion chip

iPhone SE maakt gebruik van de krachtige A9 fusion chip, deze sterke processor is 90% sneller dan de iPhone 6. Daarnaast zorgt de extra micro-processor die er in verwerkt zit ervoor dat je iPhone langer meegaat, ondanks de kracht die in de chip schuilt.

Prijzen uitvoeringen

Met de iPhone SE is er voor ieders wat wils! De traditionele kleuren zoals spacegrijs, zilver en goud werden behouden, daarnaast is het toestel ook verkrijgbaar in een nieuwe kleur: rosé goud.

Je kan kiezen uit 2 verschillende opslagcapaciteiten namelijk: 32GB of 128GB.

Hierboven vind je een makkelijk overzicht terug van de prijzen van iPhone SE.

Opzoek naar een snelle en betaalbare iPhone? Bekijk dan zeker de tweedehands modellen!

Zoek je het ideale accessoire voor jouw iPhone? Bekijk dan zeker hier onze iPhone accessoires!