Terug naar overzicht

iPhone X

iPhone X kopen

De Apple iPhone X is de krachtigste iPhone ooit. De volledige voorkant bestaat uit een prachtig 5,8” OLED scherm, waardoor kleuren nu nog dieper en helderder zijn. Het beeldscherm is uitgerust met TrueTone technologie en hierdoor dus altijd perfect afgestemd op het omgevingslicht.

Door zijn dubbele camera op de achterkant is de iPhone X in staat om in groothoek of portretmodus foto’s te nemen. Beide camera’s zijn optisch gestabiliseerd waardoor foto’s nemen bij weinig licht een fluitje van een cent is.

Op de voorkant vind je de hoogtechnologische TrueDept-camera terug, hiermee ontgrendel je o.a. de iPhone met één snelle blik of bestuur je de gloednieuwe Animoji’s.

Dankzij de glazen achterkant kan je de iPhone draadloos opladen met alle Qi-standaard opladers.

De iPhone X is gebouwd uit het sterkte glas ooit en dankzij de sterke stalen rand rondom het toestel, voelt hij robuust en luxueus aan.

Het iPhone X scherm

Met het nieuwe 5,8” OLED scherm heeft Apple bijna alle randen rondom het scherm van deze iPhone weggewerkt. Hierdoor heeft de iPhone X dus een groter scherm dan zijn voorgangers, en dit zonder het formaat te vergroten.

Door dit grote scherm is er een einde gekomen aan de homebutton, maar alle functionaliteit ervan is teruggebracht naar het scherm. iPhone X maakt gebruik van intuïtieve handelingen om door het systeem te navigeren en met één enkele swipe kom je steeds makkelijk weer uit op het beginscherm.

A11 Bionic chip

iPhone X maakt gebruik van de krachtigste processor ooit in een iPhone. Hierdoor is hij een stuk krachtiger dan zijn voorganger en werken alle moderne augmented reality app erop, zonder veel invloed op je batterij te hebben. Dankzij de nieuwe A11 Bionic chip gaat hij namelijk 2u langer mee dan zijn voorganger!

Prijzen en uitvoeringen

iPhone X komt in 2 kleuren, namelijk spacegrijs en zilver. Daarnaast is er keuze uit 2 geheugens, namelijk 64GB en 256GB.

Hierboven vind je een makkelijk overzicht terug van de prijzen van iPhone X.

Zoek je toch een nieuwe iPhone met homebutton? Bekijk dan zeker de iPhone 8!

Zoek je het ideale accessoire voor jouw iPhone? Bekijk dan zeker hier onze iPhone accessoires!