Terug naar overzicht

iPhone XR

Apple iPhone XR

Apple iPhone XR

iPhone XR kopen

De iPhone XR is beschikbaar in zes prachtige uitvoeringen. Je kan kiezen tussen een witte iPhone, een zwarte, gele, koraalkleurige, blauwe en een rode iPhone.

Schermen

Het nieuwe LCD-display van iPhone XR is het meest geavanceerde in de industrie. Het innovatieve ontwerp van de achtergrondverlichting zorgt ervoor dat het scherm tot in de hoeken wordt benut. Daardoor zie je die natuurgetrouwe kleuren helemaal van de ene prachtige rand tot de andere. Het sterkste schermglas in een smartphone ooit. De iPhone XR is stof- en waterbestendig.

Waarom iPhone XR kopen?

Dankzij de glazen achterkant kan je iPhone XR makkelijk draadloos opladen. De iPhone XR biedt geavanceerde Face ID technologie. Beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wachtwoord is. Zo kan je de iPhone XR ontgrendelen en a.h.v. gezichtherkenning inloggen bij apps, accounts en nog veel meer. Met een enkele blik. Het is de veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone.
De fraaie afwerking van de glazen achterkant is het resultaat van een geavanceerd proces dat diepe, volle kleuren oplevert. De structuurbanden worden gemaakt van een speciaal door Apple ontworpen legering, en worden geanodiseerd zodat ze goed bij de kleur van de glazen achterkant passen.

De iPhone camera

Met de iPhone camera luidde Apple een nieuw tijdperk in voor de fotografie. De iPhone XR maakt gebruik van een innovatieve sensor van de ISP en de Neural Engine, zodat jij ongekend mooie foto’s kunt maken. iPhone XR heeft nu ook een ongeziene Portretmodus dankzij een enkele lens en machine learning zodat de mensen op de voorgrond scherp worden weergegeven en de achtergrond mooi vaag is. Foto’s in Portretmodus zien er nog professioneler uit dankzij de subtiel wazige achtergrond. Gloednieuw sinds iPhone XR is de scherpte¬diepte die je in portretten achteraf nog kan aanpassen.

Slimme HDR en A12 Bionic Chip

Met behulp van de nieuwe secundaire frames, een snellere sensor en de krachtige A12 Bionic-chip krijgen je foto’s nog meer details bij licht en schaduw. De A12 Bionic Chip is de slimste en krachtigste chip in een smart¬phone, met een Neural Engine van de volgende generatie. Goed voor geweldige AR-ervaringen, beeldschone portretten met Diepteregeling, en meer snelheid in alles wat je doet.