Terug naar overzicht

iPhone Xs en Xs Max

Op zoek naar iPhone XS Max? Die vind je hier

iPhone Xs kopen

De iPhone Xs zit boordevol technologieën van de volgende generatie. Alles is het nieuwste van het nieuwste: de 7-nanometer A12 Bionic-chip met 8-core Neural Engine – een primeur op een smartphone –, snellere Face ID en een geavanceerd dual-camerasysteem voor portretfoto’s met Slimme HDR en dynamische scherptediepte.

iPhone Xs schermen

De display van iPhone Xs heeft een scherpte en pixeldichtheid zoals geen enkel ander Apple device. iPhone Xs biedt een contrastverhouding van 1.000.000:1 met een opmerkelijke helderheid en diepe zwarttinten, terwijl daarnaast het dynamisch bereik 60% groter is in HDR foto’s.

De iPhone Xs batterij

De batterij van de iPhone Xs is de grootste batterij ooit in een iPhone. De voor- en achterkant zijn gemaakt van het duurzaamste glas dat ooit in een smartphone is toegepast. De krasbestendigheid is verbeterd en door de glazen achterkant gaat draadloos opladen sneller.

Verschil tussen iPhone Xs en iPhone Xs

Het belangrijkste verschil is het formaat. De iPhone Xs heeft een 5,8-inch Super Retina-displays in een speciaal ontwikkelde OLED-uitvoering met ondersteuning voor Dolby Vision en HDR10. Met iOS-breed kleurbeheer geeft de iPhone Xs kleuren ongezien natuurgetrouw weer.

Is iPhone Xs waterbestendig?

Ja, iPhone Xs en iPhone Xs Max zijn spatwater-, water- en stofbestendig. Tests onder gecontroleerde omstandigheden in een laboratorium resulteerden in een score van IP68 volgens IEC-norm 60529 (maximaal 30 minuten tot een diepte van 2 meter). Spatwater-, water- en stofbestendigheid zijn geen permanente condities. Bij normaal gebruik kan de bestendigheid afnemen.