Terug naar overzicht

iPhone XS Max

Op zoek naar iPhone XS? Die vind je hier

iPhone Xs Max kopen

De iPhone Xs zit boordevol technologieën van de volgende generatie. Alles is het nieuwste van het nieuwste: de 7-nanometer A12 Bionic-chip met 8-core Neural Engine – een primeur op een smartphone –, snellere Face ID en een geavanceerd dual-camerasysteem voor portretfoto’s met Slimme HDR en dynamische scherptediepte.

De iPhone Xs batterij

De batterij van de iPhone Xs Max is de grootste batterij ooit in een iPhone. De voor- en achterkant zijn gemaakt van het duurzaamste glas dat ooit in een smartphone is toegepast. De krasbestendigheid is verbeterd en door de glazen achterkant gaat draadloos opladen sneller.

Waarom iPhone Xs Max kopen?

De display van de iPhone Xs Max heeft een scherpte en pixeldichtheid zoals geen enkel ander Apple device. De iPhone Xs Max biedt ook weer innovaties op fotografiegebied. Het 12MP dual-camerasysteem is uitgerust met dubbele optische beeldstabilisatie, 2x optische zoom en een nieuwe sensor die twee keer zo snel is. Slimme HDR zorgt voor foto’s met een gedetailleerder contrast tussen licht en schaduw. Grotere en dieper gelegen pixels geven een levensechter beeld en een beter resultaat bij weinig licht.

Verschil tussen iPhone Xs en iPhone Xs Max

Het belangrijkste verschil is het formaat. De iPhone Xs Max is de iPhone met het grootste scherm ooit. Deze 6,5-inch Super Retina-displays in een speciaal ontwikkelde OLED-uitvoering bieden ondersteuning voor Dolby Vision en HDR10. Met iOS-breed kleurbeheer geven ze kleuren ongekend natuurgetrouw weer.

De resolutie van ruim drie miljoen pixels op iPhone Xs Max met het grootste display ooit op een iPhone zorgen ervoor dat je nog meer opgaat in video’s, films en games, terwijl de voetafdruk vergelijkbaar is met die van iPhone 8 Plus.