Terug naar overzicht

iPod touch

Er komen geen producten overeen met de selectie.

iPod Touch kopen

iPod Touch is jouw ideale keuze wanneer je een handig toestelletje zoekt dat een waaier van taken kan uitvoeren. Dit prachtige apparaat heeft een super scherp Retina scherm, waardoor alle tekst haarscherp op het beeldscherm staat.

Een iPhone zonder belfunctie

De iPod Touch heeft grotendeels dezelfde functionaliteit als de iPhone zonder dat het toestel een simkaart nodig heeft. Daardoor is het dus niet mogelijk om met de iPod te bellen via het telefoonnetwerk. Wel kan je via iMessage en FaceTime bellen en sms’en wanneer je verbonden bent met een WiFi-netwerk.

Een groot geheugen voor al je data

De iPod Touch heeft een groot geheugen, met de grootste iPod (128GB) kan je makkelijk tot 30 duizend liedjes opslagen, of het je voldoende geheugen om je hele fotobibliotheek in op te slaan.

Koop je liever een iets kleiner geheugen, dan is ook nog keuzen uit de 16GB, 32GB of 64GB versie.

Een fantastische camera voor fantastische foto’s

De iPod Touch heeft een prachtige 8-MP camera waarmee je ongelooflijke foto’s en filmpjes kan maken. Ideaal dus om snel prachtige kiekjes te nemen.

Alle kleuren van de regenboog

Door het uitgebreide kleurenpalet vind je echt de iPod die bij jou past. Vanaf nu kan je kiezen uit 5 verschillende kleurtjes, van helder blauw tot knap goud alles is mogelijk!

Zoek je het ideale accessoire voor jouw iPod? Bekijk dan zeker hier onze iPod accessoires!