Terug naar overzicht

 

 

 

 

LaCie logo

Design, performance en langdurige betrouwbaarheid

LaCie ontwerpt opslagoplossingen van wereldniveau voor fotografen, videografen, audioprofessionals en andere veelgebruikers. Met toonaangevende technologie, prestaties, kwaliteit en klantenondersteuning helpt LaCie je bij het waarmaken van je creatieve visie. We onderscheiden ons door onze focus op design, ongeëvenaarde technische prestaties en duurzame betrouwbaarheid.

Ontdek het assortiment

Nu ook in Space Gray, perfect voor Macs

Met tot wel 5 TB aan opslagcapaciteit is er ruimte voor foto's, afspeellijsten, documenten en nog veel meer. En dankzij de compatibiliteit met Mac®, Windows®, USB-C en USB 3.0 is ook de toegang eenvoudig. Bestanden opslaan verloopt vlot dankzij de back-ups met één muisklik en automatische back-up. De behuizing die wij al 30 jaar met diamant slijpen en vormgeven is bovendien meteen herkenbaar.

Mobile Drive

Betrouwbaar. Snel. Veelzijdig.

Al meer dan een decennium excelleren de LaCie Rugged® draagbare harde schijven op plaatsen waar alleen de meest geharde apparaten kunnen overleven — de filmsets, fotoshoots en muziekstudio’s van de meest invloedrijke creatieve professionals ter wereld.


Rugged® Family

Leg uw visie vast in een flits

Voer razendsnel bewerkingen, back-ups en bestandsoverdrachten uit met topsnelheden tot 540 MB/s. Sla bronbestanden, afbeeldingen en video's met hoge resolutie op. En geniet van universele compatibiliteit voor Mac®, Windows®, USB-C en USB 3.0.


Portable SSD