Terug naar overzicht

iMac

Apple iMac kopen

Ben je op zoek naar een iMac? Dan ben je bij Switch aan het juiste adres! De iMac is een desktop computer waar je meteen verliefd op zal worden. Het ultra compacte design met het prachtige heldere display zal prachtig staan in jouw huiskamer! De hele computer zit mooi verwerkt in het beeldscherm, veel plaats heb je dus niet nodig! De iMac heeft minstens 1TB aan opslagcapaciteit zodat je voldoende plaats hebt voor al je foto’s en video’s.

Voor diegenen die alles graag nog wat scherper hebben is er natuurlijk ook het model met het prachtige 4K of 5K Retina-display, met een pixeldichtheid die zo hoog is dat het niet mogelijk is om losse pixels van elkaar te onderscheiden.

Welke type iMac kopen

Een iMac kopen … er zijn verschillende mogelijkheden, welk model past nu het best bij mij? Het instapmodel van 21,5” is reeds voorzien van een 2,3‑GHz dual‑core Intel Core i5, 8GB werkgeheugen en 1TB opslag. Voldoende voor alle dagdagelijkse taken, het bewerken van foto’s, monteren van video’s, gamen en ga zo maar door.

Heb je het graag ietsje sneller? Dan kan je opteren voor een model met de snellere Fusion Drive. De Fusion Drive is een ontwikkeling van Apple, waarbij een traditionele harde schijf gecombineerd is met snelle flash-opslag. De prijs leunt dicht aan bij die van een gewone harde schijf, terwijl de snelheid die van een flashdrive dicht benadert. Het beste van 2 werelden dus.

Graag toch meer kracht en een groter scherm? Dan kan je ook kiezen voor een iMac-model van 27” met 5K Retina display. Het 27”-model is nog beter voorzien van grafische kracht en heeft een nog snellere processor. Zodat je al je creativiteit supersnel en efficiënt kan verwerken.

Wat kan je allemaal aansluiten aan de iMac?

Elke iMac is standaard voorzien van 2 razendsnelle thunderbolt 3-poorten (USB-C), via deze poorten kan je bijvoorbeeld heel snel data overzetten naar een externe harde schijf of een scherm met hoge resolutie aansluiten. Thunderbolt 3 heeft nl. dubbel zoveel bandbreedte als de vorige generatie Thunderbolt-aansluitingen.

Daarnaast is de iMac voorzien van vier USB 3.0-poorten, voldoende aansluitmogelijkheden dus voor bijvoorbeeld je printer, iPhone of iPad. De iMac wordt standaard geleverd met en Magic Keyboard en een Magic Mouse 2, optioneel kan je kiezen voor het Magic Keyboard met numeriek toetsenblok of een Magic Trackpad 2. Met ons ruime aanbod aan accessoires maak je het plaatje compleet!

Weet je niet zo goed welk model te kiezen? Hieronder geven we alvast wat extra informatie. Ben je al overtuigd? Bestel dan nu je iMac en krijg hem gratis aan huis geleverd! Toch graag nog wat extra uitleg? Spring dan eens binnen in één van onze 21 winkels!