Terug naar overzicht

MacBook

Apple MacBook kopen

De meest compacte Apple laptop met het meest stijlvolle design: dat is MacBook. Met een batterijduur tot 10 uur is deze notebook ideaal om mee te nemen naar de les, naar vergaderingen of op de trein.

Opslag en geheugen

Ondanks zijn kleine componenten beschikt de nieuwe MacBook over een geweldige capaciteit voor het bewaren van bestanden en het werken met apps die je dagelijks gebruikt. Met tot 16 GB ingebouwd 1866‑MHz LPDDR3-geheugen en SSD-opslag tot 512 GB is dit een ongelooflijk dunne en lichte notebook die razendsnel reageert. Daarnaast is er ook nog een uitvoering met 8 GB ingebouwd geheugen en een SSD-opslag van 256 GB.

Retina Display

Het 12‑inch Retina-display van MacBook is ronduit indrukwekkend. Het heeft meer dan 3 miljoen pixels en glas over de gehele breedte, waardoor je foto’s van het scherm spatten. Geniet van je favoriete series in alle scherpte.

Iets voor jou?

Wil je uitpakken met dé mooiste Apple laptop en hem overal mee nemen voor je dagdagelijkse werk? Dan is de MacBook jouw perfecte match. Deze Macbook 12 inch is te verkrijgen in vier verschillende kleuren namelijk goud, rosegoud, spacegrijs en zilver.

Zoek je een laptop die minstens even krachtig is aan een zachtere prijs, dan is de MacBook Air misschien meer jouw ding.

Heb je nood aan krachtige software om regelmatig foto’s of video’s te bewerken of hou je van gamen, dan kijk je beter richting de MacBook Pro.