Terug naar overzicht

MacBook Air

Apple MacBook Air kopen

De Apple MacBook Air 13 inch is dun, licht en krachtig. De aluminium behuizing is stevig en maakt van deze laptop de perfecte reisgezel. Met een batterij die tot 12 uur meegaat ben je een hele dag productief zonder tussendoor op te laden. Ondanks het compacte design kan MacBook Air al je dagdagelijkse taken probleemloos aan.

Krachtige processor en flashopslag

De Intel Core i5 of i7 processor en de Intel HD Graphics 6000 maken van de MacBook Air een lichtgewicht krachtpatser. De SSD-opslag werkt tot 17x sneller dan een gewone 5400-rpm notebook schijf. Of je nu wil mailen, internetten of je foto’s wil bewerken in de Foto’s app: alles gaat razendsnel en vloeiend.

macOS

Alles wat jij op je Mac doet, begint bij het besturingssysteem macOS. Met macOS Sierra komt Siri voor het eerst naar Mac. Daarnaast kun je op nieuwe manieren foto's en video's bekijken, en makkelijker schakelen tussen je devices.

Iets voor jou?

Zoek je een compacte krachtige Mac aan een zachtere prijs? Dan is de MacBook Air is absoluut jouw ding!

Werk je liever op een full HD scherm of wil je uitpakken met een laptop met het meest prachtige design in een stijlvolle kleur, dan is de Apple MacBook 12 inch wellicht meer iets voor jou.

Heb je nood aan krachtige software om regelmatig foto’s of video’s te bewerken of ben je een gamer, dan kijk je beter richting de MacBook Pro.