Terug naar overzicht

MacBook Pro

Apple iMac

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2

Apple MacBook Pro kopen

De nieuwe MacBook Pro 2017 is ongelooflijk dun en licht, en sneller en krachtiger dan voorheen. Ben jij de creatieveling of professional die extra power nodig heeft, dan is MacBook Pro jouw match!

Touch Bar en Touch ID

Dankzij Touch Bar en Touch ID wordt je werk net iets gemakkelijker. Touch Bar is een in het toetsenbord ingebouwde glazen strook die je kunt bedienen met Multi‑Touch-gebaren. Hij past zich automatisch aan je werkzaamheden aan en laat relevante tools zien waarmee je bekend bent. Regelaars om het volume en de helderheid aan te passen bijvoorbeeld, maar ook interactieve manieren om door content te bladeren, en intelligente typefuncties als emoji's. Zo heb je altijd direct toegang tot alle tools die je wilt gebruiken. Touch ID maakt het mogelijk je Mac te ontgrendelen met je vingerafdruk. Zo kan je razendsnel inloggen.

Alles op een rijtje

De MacBook Pro is goedkoper dan de MacBook Pro Touch Bar. Maar er zijn heel wat meer verschillen. We helpen je graag bij het maken van de juist keuze.

Het instapmodel MacBook Pro heeft een 2.3GHz dual-core Intel Core i5 processor en komt standaard met 8GB geheugen en een 128GB SSD. In dit model vind je de Intel Iris Graphics 640 en 2 Thunderbolt 3 poorten. De andere 13 inch zonder Touch Bar is identiek dezelfde, maar wordt standaard geleverd met een 256GB SSD. Beide modellen kan je bij bestelling laten upgraden naar een i7 processor, 16GB geheugen of een grotere SSD.

MacBook Pro 15 inch 2016 is voorzien van een 2.2-GHz quad-core Intel Core i7 (Turbo Boost tot 3.4-GHz), 16GB geheugen en 256GB SSD. Qua aansluitingen vind je op dit model naast de twee Thunderbolt 2-poorten nog twee USB 3.0-poorten.

13-inch MacBook Pro met Touch Bar komt standaard met van een 3,1GHz dual-core Intel Core i5 processor met Turbo Boost tot 3,5GHz. Optioneel is hij uitbreidbaar tot een 3,5GHz dual-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,0GHz. Daarnaast beschikt de MacBook Pro met Touch Bar over de krachtige grafische kaart Intel Iris Plus Graphics 650. Bij dit model beschik je over vier Thunderbolt 3-poorten met een USB-C uiterlijk.

In de 15-inch MacBook Pro met Touch Bar vind je een 2,8GHz quad-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 3,8GHz. Voor optimale kracht is hij uitbreidbaar tot een 3,1GHz quad-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,1GHz. De standaard grafische kaart is de Radeon Pro 555 met 2GB geheugen en is maximaal uit te breiden tot een Radeon Pro 560 met 4GB geheugen.

Iets voor jou?

MacBook Pro is perfect voor professionele video- en fotobewerking, muziekbewerking, 3D-vormgeving en het spelen van games. Ook voor dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerken, het maken van spreadsheets en presentaties, berichten versturen, muziek luisteren, internetten en films en series kijken zit je goed.

De Apple MacBook Pro is te verkrijgen in twee verschillende kleuren namelijk spacegrijs en zilver.

Neemt videobewerking en zwaar grafisch werk bij jou de bovenhand? Dan zal de MacBook Pro 15” TouchBar jou als beste kunnen bekoren.

Volstaat een lichtere laptop voor jou, kijk dan naar MacBook Air of MacBook 12 inch.