Terug naar overzicht

MacBook Air

De MacBook Air is ongelooflijk dun en licht, en heeft een schitterend Retina-display met True Tone-technologie, een Magic Keyboard, tot twee keer zo snelle processors1, snellere graphics, Touch ID en een batterij die de hele dag meegaat.

MacBook Air 2020

Binnenkort beschikbaar


Koop nu

Upgrade naar iPhone 11 vanaf € 369 via SwitchUp.

iPhone 11 in 6 kleuren

Design - Liefde op het eerste gezicht

Zes schitterende nieuwe kleuren. Prachtig 6,1‑inch all‑screen
Liquid Retina LCD-display2 Waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep. iPhone 11 design

Camera - Maak je foto's nog beter. En breder. iPhone 11 camera
4K-video - Maak geweldige video's

4K-video met 60 bps, welke camera je ook gebruikt. Met de ultragroothoek-camera krijg je vier keer meer in beeld. En roteren, bijsnijden en filters toevoegen doe je net zo makkelijk als met foto’s.

Nachtmodus - Nacht in een nieuw licht

Van verjaardagen bij kaarslicht tot kampvuren op het strand, met de nieuwe Nachtmodus zien je foto’s er ook bij weinig licht natuurlijk uit. En dat gaat helemaal automatisch.

Batterij  + chip. Power voor een hele dag.

Batterij voor een hele dag.1 A13 Bionic, de snelste chip van alle smartphones. Geschikt voor snelladen met een adapter van 18 W (afzonderlijk verkrijgbaar).

Privacy is standaard.

Face ID is de veiligste vorm van gezichtsherkenning in een smartphone. Er wordt geen foto van je bewaard of gedeeld. En het is veiliger dan Touch ID.


 

Koop nu1.  Tests uitgevoerd door Apple in februari 2020, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van MacBook Air met een 1,2‑GHz quad‑core Intel Core i7-processor, Intel Iris Plus Graphics, 16 GB RAM en een SSD van 2 TB, en met productie-eenheden van MacBook Air met een 1,6‑GHz dual‑core Intel Core i5-processor, Intel UHD Graphics 617, 16 GB RAM en een SSD van 1 TB. Simulatie van dynamische systemen getest met MATLAB en Simulink R2019b Update 4 en  Parallel Computing Toolbox met gebruikmaking van een voertuigdynamica-model. Tests zijn uitgevoerd met specifieke computersystemen en geven de prestaties van MacBook Air bij benadering weer.

2.  Vergeleken met MacBook Air-model zonder Retina.

3.  Tests uitgevoerd door Apple in februari 2020, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van MacBook Air met een 1,2‑GHz quad‑core Intel Core i7-processor, Intel Iris Plus Graphics, 16 GB RAM en een SSD van 2 TB, en met productie-eenheden van MacBook Air met een 1,6‑GHz dual‑core Intel Core i5-processor, Intel UHD Graphics 617, 16 GB RAM en een SSD van 1 TB. Rendersnelheid van 3D‑titels getest met Final Cut Pro 10.4.8 met gebruikmaking van een project van 10 seconden met Apple ProRes 422-video, met een resolutie van 3840 x 2160 en 30 frames per seconde. Tests zijn uitgevoerd met specifieke computersystemen en geven de prestaties van MacBook Air bij benadering weer.

4. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes en 1 TB is gelijk aan 1 biljoen bytes; de werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager.

Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/benl/batteries voor meer informatie.