Terug naar overzicht

Verwen jezelf eens een keertje. Of twee.

Er is geen beter moment om jezelf te verwennen dan tussen 2 juni en 30 juni. Kom langs in één van onze Switch winkels voor de MacBook Pro die bij jou past én krijg bij aankoop een cadeaubon van € 100 (actie enkel geldig in de winkel, niet online)*. Doe het bij Switch en je bent op weg voor je mooiste zomer ooit!

En wie weet doe je als VIP wel de groeten aan David Guetta, Marion Cotillard of een andere Parijzenaar. Want 2 MacBook Pro-kopers winnen een duotrip als Very Important Parisien.

Zoek de Switch-winkel in je buurt

Met twee als VIP naar Parijs?

Mais oui! Als winnaar geniet jij van al dit moois in de city of love*:

  1. Één overnachting met ontbijt voor 2 personen in een 5 sterrenhotel
  2. Een heen en terug rit voor 2 personen met Thalys in eerste klasse vanuit Brussel of Antwerpen naar Paris Nord
  3. Een extra vleugje Parisian glamour: een Moulin Rouge Show of een diner in de Eiffeltoren.

Accessoires voor de mooiste zomer ooit.

Met de € 100 cadeaubon kan je jezelf alvast trakteren op extra summer proof accessoires om je zomer helemaal compleet te maken!
Ontdek al onze accessoires

Wedstrijdreglement - *Algemene voorwaarden: Switch behoudt zich het recht voor de actie te allen tijde te wijzigen. Geldig zolang de voorraad strekt. De actie is enkel geldig op MacBook Pro toestellen in voorraad. Enkel geldig in de fysieke Switch winkels, niet geldig in de Switch online shop. Maximum 3 MacBook Pro's per klantnummer. De cadeaubon is niet geldig op: iPhone, iPad, Apple Watch, iPad, Apple TV, Mac, iTunes cards en tegoedbonnen en is tot 90 dagen geldig na aankoop. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties, maar wel met EDU-korting.