Terug naar overzicht

 

 

 

 

Microsoft 365 logo

Breng je ideeën tot leven

Krijg een creatieve boost van Microsoft 365. Schrijf als een pro met redactie- en schrijfsuggesties in Word. Word in Excel een data-analist met inzicht. En laat je innerlijke vormgever spreken met de mogelijkheden op het gebied van vormgeving en kleuren in PowerPoint. Als abonnee heb je bij elke app toegang tot slimme assistentiefuncties en premium content.


Organiseer je tijd

Meer ruimte voor 'mezelf-tijd’ met Microsoft 365. Je kunt nu meerdere agenda's tegelijk beheren om in één oogopslag te zien wanneer er een voetbalwedstrijd is of wanneer je een afspraak bij de huisarts of voor je werk hebt. Sorteer e-mails snel met Postvak IN met prioriteit en gebruik Antwoordsuggesties om direct een antwoord te kunnen verzenden.


Samen meer bereiken

Of het nu gaat om een schoolproject, een verkooppraatje of een nieuwsbrief voor een club, je kunt met anderen moeiteloos tegelijkertijd samenwerken. Het is eenvoudig om OneDrive-bestanden te delen vanaf je pc of mobiele apparaat. En deze door vrienden, klasgenoten of familie te laten bekijken, van commentaar te voorzien en te bewerken. De mogelijkheid om in real-time samen te werken en beslissingen te nemen brengt jouw ideeën en plannen sneller bij elkaar.


Bescherm wat belangrijk voor je is

Of het nu om je digitale zaken of echte mensen in je leven gaat, Microsoft 365 biedt beveiligingsoplossingen voor alles wat voor jou het belangrijkst is. Haal opgelucht adem in de wetenschap dat je belangrijke foto’s en bestanden beveiligd zijn in OneDrive.


Koop Microsoft 365 vandaag nog

Microsoft 365 maakt je leven creatiever, georganiseerder en veiliger. Premium Office-apps, extra cloudopslag, geavanceerde beveiliging en meer, allemaal in één handig abonnement.

Koop nu