Terug naar overzicht

 

 

 

 

Native Union logo

Design én kwaliteit

Bij Switch vind je een groot assortiment aan Native Union iPhone hoesjes, cases voor je AirPods, oplaadkabels en draadloze oplaaddocks. Het ontwerp van de accessoires van NativeUnion weerspiegelt een liefde en passie voor design en kwaliteit. De innovatieve accessoires maken je dagelijks leven gemakkelijker en beter door doordachte oplossingen aan te bieden die geschikt zijn voor een moderne levensstijl.

Bekijk alles van Native Union

MacBook Sleeves

Een uniek ontwerp, hoogwaardige materialen en een duurzame structuur zijn de vaste ingrediënten van een Native Union Sleeve.

Bekijk alle sleeves van Native Union

Native Union iphone case
Native Union iPhone case
Native Union AirPods case

AirPods cases

Enerzijds beschermen de AirPods cases van Native Union het oplaad- doosje van je AirPods optimaal tegen krassen en vallen. Anders is het een perfect accessoire om je oordopjes van Apple te personaliseren en ervoor te zorgen dat je jouw AirPods overal herkent in een oogwenk. Kwalitatief én stijlvol!

Bekijk alle cases

Native Union AirPods case
Native Union Wireless charging
Native Union Wireless charging

Wireless Charging

Opladen was nog nooit zo handig en gemakkelijk met de draadloze oplaaddocks van Native Union.

Bekijk alle draadloze oplaaddocks

Oplaadkabels

Wees voorbereid op elke noodsitua- tie op het gebied van opladen. Nooit meer voortdurend zoeken naar kabels, je huis uitgaan zonder een oplaadmogelijkheid, of een frustrerende warboel in je tas, dat allemaal dankzij de oplaadkabels van Native Union!

Bekijk alle oplaadkabels

Native Union Oplaadkabels
Native Union Oplaadkabels