Terug naar overzicht
Open Box

Open box-producten

 

  


Zo goed als nieuw, en tóch aan een spotprijsje

Heb je je hart verloren aan Apple- of Beats-producten, en doe je graag gouden zaakjes? Dan zijn onze ‘open box’-modellen jou op het lijf geschreven! Alle toestellen die dat label dragen, mochten ooit één keertje uit hun doos piepen (ofwel voor een demo, ofwel om een nieuwsgierige klant te helpen kiezen), maar zijn verder in piekfijne staat. Dat weten we, omdat onze technische dienst ze volledig binnenstebuiten heeft gekeerd op zoek naar foutjes, en er geen heeft gevonden. En tóch krijg je op zo’n ‘open box’-model indrukwekkende kortingen. Bijbehorende accessoires inbegrepen!

Bekijk ons aanbod

Onze 'open box'-producten …

Alle toestellen op onze website met een groen ‘open box’-labeltje staan garant voor een deal om U tegen te zeggen. Momenteel zijn het vooral Apple- en Beats-producten, maar er zitten ook speakers in ons ‘open box’-gamma. Hou ons productaanbod goed in de gaten, want we breiden het voortdurend uit! Momenteel bieden we de open box producten enkel online aan. Momenteel zijn ze nog niet te koop in onze fysieke winkels.

1 jaar garantie

Op al onze ‘open box’-producten bieden we één jaar garantie. Let op: het is niet mogelijk om er SwitchCare of AppleCare op te nemen. 

Benieuwd of je je droomtoestel met flinke kortingen kunt kopen?

Ja, hoor! We hebben flink wat toestellen aan flink wat kortingen. Veel shopplezier!
Bekijk ons aanbod