Terug naar overzicht
Switch Playtime

Tips, tricks & demo's op zaterdag. Helemaal gratis.

Heb je een Apple-toestel, maar ben je soms nog onzeker over het gebruik ervan of heb je het gevoel dat er een pak meer uit te halen valt? Of lijkt die coole Apple TV wel iets voor je, maar heb je nood aan een expert die het toch eerst even voor je demonstreert? Goed nieuws! Voortaan kan je bij Switch terecht op zaterdag voor gratis tips & tricks over onze Apple toestellen, maar ook over accessoires, over gebruik van apps en sofware. Alles kan aan bod komen. Inschrijven is helemaal niet nodig: kom gewoon langs tussen 14u en 18u!
Gezellig. En leerrijk!

Switch Playtime
Wat? Waar? Wanneer?

Op zaterdag, telkens in één van de 28 Switch-winkels en dat telkens van 14u tot 18u. De planning vind je alvast hieronder. Wil je op de hoogte gebracht worden welke demo's er wanneer gegeven worden? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief via het formulier onderaan. Come in and Play!
vrijdag 30/08/19 | Switch Tournai

Playtime Fotografie
Altijd al het maximale uit je iPhone-camera willen halen, maar kan je nog wat tips gebruiken? Kom dan zeker langs bij Switch Tournai op 30 augustus 2019 en ontdek alles over fotograferen met iPhone!

12u00 - 18u00:
Kom vrijblijvend langs voor allerlei demo’s gegeven door onze Playtime expert!
16u00 - 17u00:
Privé sessie voor 10 personen met tips & tricks over fotografie met iPhone. Het is helemaal gratis! Inschrijven kan via de knop!

  Schrijf je in voor de privé sessiezaterdag 31/08/19 | Switch Tournai

Playtime Osmo
Ken je de educatieve spellen van Osmo voor iPad al? Dankzij Osmo help je je kind op een speelse manier bijleren met zijn of haar iPad! Want kinderen leren beter door te spelen! Er zijn verschillende pakketten, van spelen met woorden tot creatief tekenen. Meer weten? Kom dan zeker eens langs!

12u00 - 18u00:
Kom vrijblijvend langs voor allerlei demo’s gegeven door onze Playtime expert!
16u00 - 17u00:
Privé sessie voor 10 personen over de Osmo coding kit. Het is helemaal gratis! Inschrijven kan via de knop!

Schrijf je in voor de privé sessiezaterdag 07/09/19 | Switch Tournai

Playtime Sketching
Ben je een fervent tekenaar, maar heb je de stap nog niet durven zetten naar tekenen op een iPad Pro? Laat onze Playtime expert je overtuigen!

12u00 - 18u00:
Kom vrijblijvend langs voor allerlei demo’s over tekenen met een iPad Pro én test het uit!
16u00 - 17u00:
Privé sessie voor 10 personen met tips & trick over tekenen op een iPad Pro. Het is helemaal gratis! Inschrijven kan via de knop!

Schrijf je in voor de privé sessie

Switch Playtime
Switch Playtime

Méér gratis tips, tricks én video's op onze blog!

Nu al nood aan tips & tricks? Check onze blog voor razend interessante tips, weetjes en korte video's over het gebruik van Apple toestellen en accessoires. 

Ga naar onze blog

Wil je promoties, tips en tricks ontvangen via mail?

Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

* Verplichte velden