Terug naar overzicht

Powerbeats Pro

Volledig draadloze oortjes voor ongekende prestaties

Volledig draadloze Powerbeats Pro-oortjes die zijn ontworpen om je work-outs naar het volgende level te brengen. Draadloos, dus niets houdt je meer tegen.

De oorhaakjes kun je precies instellen zoals je wilt voor maximaal comfort en optimale stabiliteit. Omdat ze nu nog beter bestand zijn tegen zweet en water, kun je optimaal presteren.

Elk oortje heeft regelaars voor volume en afspelen en je kunt maar liefst 9 uur luisteren zonder opladen.

Pre-order Powerbeats Pro vanaf 11 juli bij Switch, wees er als eerste bij!

Hou me op de hoogte

Oortjes die perfect zijn voor jouw work-outs

Met Powerbeats Pro-oortjes, aangestuurd door de Apple H1-koptelefoonchip, veranderen je work-outs revolutionair. Je merkt meteen dat deze volledig draadloze oortjes zijn ontworpen voor topatleten.

Niets houdt je meer tegen. Voor de verstelbare oorhaakjes kun je kiezen uit meerdere oorkussentjes voor optimaal comfort. Ze blijven perfect zitten, hoe hard je ook gaat.

Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor grootse prestaties en ze zijn nu nog beter bestand tegen zweet en water, zodat je de zwaarste work-outs aankunt.

Maar liefst 9 uur luisteren en een haarscherp, gebalanceerd geluid: je hebt dus altijd je muziek binnen handbereik om je te motiveren.

Geluid voor professionals

Omdat we draadloze oortjes wilden maken die de zwaarste work-outs aankunnen, hebben we het aan echte atleten gevraagd. En steeds opnieuw bleek dat zij geluid het allerbelangrijkst vonden.

Powerbeats Pro-oortjes staan garant voor een haarscherp, gebalanceerd geluid. Dat komt door een volledig nieuw ontwikkeld akoestisch pakket dat zorgt voor een uitzonderlijke geluidsweergave, optimale helderheid en een nog beter dynamisch bereik.

Fantastisch geluid staat of valt met een goede pasvorm. Daarom is er veel aandacht besteed aan optimaal ergonomisch comfort voor de best mogelijke luisterervaring.

Sterk. Veelzijdig.

Urenlang trainen? Een marathon? Gewoon doen. Elk oortje heeft een batterij die maar liefst 9 uur meegaat.Je kunt dus zonder onderbreking van je muziek genieten. Met de oplaadcase kun je in totaal meer dan 24 uur afspelen.

Is de batterij bijna leeg en heb je nog wat meer vermogen nodig? Met Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 1,5 uur afspelen1.

Versnellingsmeters detecteren wanneer je de oortjes niet gebruikt en schakelen automatisch de sluimerstand in om de batterij te sparen. En wanneer je ze weer wilt gebruiken, stop je ze gewoon in je oren en klaar ben je. Het is dus niet meer de vraag hoe ver de batterij komt, maar hoe ver jij komt.

Perfect draadloos gezelschap

Je Powerbeats Pro-oortjes zijn altijd klaar voor gebruik. Dankzij Class 1 Bluetooth®-technologie blijven deze draadloze oortjes optimaal presteren. Je geniet van een uitstekend bereik met minder uitval en van een perfecte verbinding terwijl je in beweging bent.

Elk oortje maakt onafhankelijk verbinding met je apparaat voor een betere connectiviteit, zodat je absolute vrijheid hebt om naar je muziek te luisteren en telefoongesprekken te voeren.

Een speciale versnellingsmeter met spraakdetectie en meerdere microfoons zorgen ervoor dat je stem beter hoorbaar is en filteren achtergrondgeluid weg. De instelling verloopt vrijwel automatisch: open de case en houd deze bij je iPhone. Vervolgens kun je gelijktijdig verbinding maken met je Apple Watch, iPad of Mac2.

Gebruik beide kanten (of kies voor één kant)

Links, rechts of allebei: je kunt je audio optimaal bedienen. Elk oortje heeft regelaars voor volume en afspelen, zodat je ook zonder je apparaat je muziek kunt instellen. Optische sensoren en versnellingsmeters detecteren wanneer de oortjes in je oor zitten. Je kunt dus meteen met je work-out beginnen. En dankzij spraakfunctionaliteit op een groot aantal compatibele devices blijf je in je flow.

Powerbeats Pro Workout

Overzicht

  • Volledig draadloze oortjes voor ongekende prestaties
  • Maar liefst 9 uur luisteren (meer dan 24 uur met oplaadcase)
  • Verstelbare oorhaakjes die altijd passen voor maximaal comfort en optimale stabiliteit
  • Verstevigd ontwerp dat nog beter bestand is tegen zweet en water zodat je de zwaarste work-outs aankunt
  • Regelaars voor volume en afspelen op elk oortje, spraakbediening en automatisch afspelen en pauzeren
  • Haarscherp, gebalanceerd geluid met dynamisch bereik en ruisonderdrukking
  • Elk oortje maakt onafhankelijk verbinding via Class 1 Bluetooth® voor een groter bereik en minder uitval
  • Met Fast Fuel kun je na 5 minuten opladen weer 1,5 uur afspelen wanneer de batterij bijna leeg is1
  • Moeiteloos telefoneren via elk oortje

Hou me op de hoogte

Vul onderstaand formulier in en wij brengen je op de hoogte zodra Powerbeats Pro vooruitbesteld kunnen worden in België.

Web-form is not active.

Kan ik Powerbeats Pro reeds bestellen?

Wanneer zullen de Powerbeats Pro beschikbaar zijn in België?

Powerbeats Pro zullen vooruitbesteld kunnen worden vanaf 11/07/19. Effectieve beschikbaarheid is op dit ogenblik nog niet bekend.

Wat is de levertijd van de Powerbeats Pro?

Wat is de prijs van de Powerbeats Pro?

Pre-order Powerbeats Pro in zwart  vanaf 11 juli. Ivoorwit, mosgroen en marineblauw zijn later deze zomer verkrijgbaar. De verkrijgbaarheid van kleuren is aan verandering onderhevig.