Terug naar overzicht

Service & Diensten

Service

Er zijn vele redenen waarom Switch zo goed scoort op het vlak van klantentevredenheid. Ons uitgebreid service aanbod is zeker één van de belangrijkste. Switch garandeert je hierdoor een zorgeloos gebruik, ook lang na je aankoop.

Advies

De aankoop van een nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch is een weloverwogen keuze. Bij Switch willen we er dan ook alles aan doen om je te helpen bij deze keuze. Je kan een afspraak maken met één van onze adviseurs om je aankoop van A tot Z door te nemen.

 

Switch neemt je Apple toestel overSwitch neemt je toestel over
Laat je oude toestel overnemen en koop voordeliger een nieuw exemplaar. De waarde van je toestel wordt verrekend op de aankoop of uitbetaald in cadeaubonnen.
Meer over SwitchUp
Quick ServicesQuick Services
In al onze winkels staan Apple experts klaar om je om weg te helpen, voortaan kan je bij hen terecht voor wat wij noemen de Quick Services.
Bekijk onze Quick Services


Financiering

Voor particulieren
Een iPhone 12 of een iPad Air 2020 voor maar € 30 in de maand?! Het kan dankzij onze SwitchUp formule!
Meer over SwitchUp
Voor ondernemingen
Een iPhone 12 Pro, MacBook Air 13" M1, iPad Air 10.9", Apple Pencil en Magic Keyboard vanaf € 74,09 per maand? Ontdek SwitchUp Pro voor jou bedrijf.
Meer over SwitchUp Pro

Onderhoud en reparatie

Onderhoud hardware & softwareOnderhoud hardware & software
Een vakkundig uitgevoerde upgrade kan de levensduur van je iMac of MacBook aanzienlijk verlengen en is een flink stuk goedkoper dan de aankoop van een nieuw apparaat.
Beschikbare upgrade-mogelijkheden
Reparatie & HerstelReparatie & Herstel
Switch is door Apple gecertificeerd als Apple Authorised Service Provider. Je kan dus rekenen op een deskundige en snelle herstelling van je Apple apparaat.
Ontdek de Switch hersteldienst