Terug naar overzicht

Service & Diensten

Service

Er zijn vele redenen waarom Switch zo goed scoort op het vlak van klantentevredenheid. Ons uitgebreid service aanbod is zeker één van de belangrijkste. Switch garandeert je hierdoor een zorgeloos gebruik, ook lang na je aankoop.

Opleiding

Apple producten staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Het gebruik ervan wijst zichzelf vaak uit. Maar nu en dan kan iedereen wel een beetje hulp gebruiken. Switch staat klaar om je de nodige kennis aan te reiken, en dat op de manier die je zelf verkiest.

Advies

De aankoop van een nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch is een weloverwogen keuze. Bij Switch willen we er dan ook alles aan doen om je te helpen bij deze keuze. Je kan een afspraak maken met één van onze adviseurs om je aankoop van A tot Z door te nemen.

 

Switch neemt je Apple toestel overSwitch neemt je toestel over
Laat je oude toestel overnemen en koop voordeliger een nieuw exemplaar. De waarde van je toestel wordt verrekend op de aankoop of uitbetaald in cadeaubonnen.
Meer over SwitchUp
CYRANA privilegekaart
Bespaar met uw CYRANA privilegekaart gedurende het hele jaar op uw online aankopen en profiteer van exclusieve aanbiedingen bij onze verkooppartners.
Meer over CYRANA

Switch helpt je op weg

Een Switch coach aan huisEen Switch coach aan huis
Een Apple professional die bij je thuis komt en rustig de tijd neemt om je vragen over het gebruik van je toestel te beantwoorden en die je begeleidt op je eigen toestel.
Een Switch coach bij je thuis
Quick ServicesQuick Services
In al onze winkels staan Apple experts klaar om je om weg te helpen, voortaan kan je bij hen terecht voor wat wij noemen de Quick Services.
Bekijk onze Quick Services

Financiering

Buy Way
Financiering voor particulieren
Meer over Buy Way
Apple Financial Services
Financiering voor ondernemingen
Meer over Apple Financial Services

Onderhoud en reparatie

Onderhoud hardware & softwareOnderhoud hardware & software
Een vakkundig uitgevoerde upgrade kan de levensduur van je iMac of MacBook aanzienlijk verlengen en is een flink stuk goedkoper dan de aankoop van een nieuw apparaat.
Beschikbare upgrade-mogelijkheden
Reparatie & HerstelReparatie & Herstel
Switch is door Apple gecertificeerd als Apple Authorised Service Provider. Je kan dus rekenen op een deskundige en snelle herstelling van je Apple apparaat.
Ontdek de Switch hersteldienst
Volg de status van een bestaande reparatie