Terug naar overzicht

Service & Diensten

Service

Er zijn vele redenen waarom Switch zo goed scoort op het vlak van klantentevredenheid. Ons uitgebreid service aanbod is zeker één van de belangrijkste. Switch garandeert je hierdoor een zorgeloos gebruik, ook lang na je aankoop.

Advies

De aankoop van een nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch is een weloverwogen keuze. Bij Switch willen we er dan ook alles aan doen om je te helpen bij deze keuze. Je kan een afspraak maken met één van onze adviseurs om je aankoop van A tot Z door te nemen.

 

Switch neemt je Apple toestel overSwitch neemt je toestel over
Laat je oude toestel overnemen en koop voordeliger een nieuw exemplaar. De waarde van je toestel wordt verrekend op de aankoop of uitbetaald in cadeaubonnen.
Meer over SwitchUp
Quick ServicesQuick Services
In al onze winkels staan Apple experts klaar om je om weg te helpen, voortaan kan je bij hen terecht voor wat wij noemen de Quick Services.
Bekijk onze Quick Services

Financiering

Voor particulieren
Via onze partner Buy Way
Meer over Buy Way
Voor ondernemingen
Via Apple Financial Services
Binnenkort meer informatie

Onderhoud en reparatie

Onderhoud hardware & softwareOnderhoud hardware & software
Een vakkundig uitgevoerde upgrade kan de levensduur van je iMac of MacBook aanzienlijk verlengen en is een flink stuk goedkoper dan de aankoop van een nieuw apparaat.
Beschikbare upgrade-mogelijkheden
Reparatie & HerstelReparatie & Herstel
Switch is door Apple gecertificeerd als Apple Authorised Service Provider. Je kan dus rekenen op een deskundige en snelle herstelling van je Apple apparaat.
Ontdek de Switch hersteldienst