Terug naar overzicht

Service & Diensten

Service

Er zijn vele redenen waarom Switch zo goed scoort op het vlak van klantentevredenheid. Ons uitgebreid service aanbod is zeker één van de belangrijkste. Switch garandeert je hierdoor een zorgeloos gebruik, ook lang na je aankoop.

Opleiding

Apple producten staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Het gebruik ervan wijst zichzelf vaak uit. Maar nu en dan kan iedereen wel een beetje hulp gebruiken. Switch staat klaar om je de nodige kennis aan te reiken, en dat op de manier die je zelf verkiest.

Advies

De aankoop van een nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch is een weloverwogen keuze. Bij Switch willen we er dan ook alles aan doen om je te helpen bij deze keuze. Je kan een afspraak maken met één van onze adviseurs om je aankoop van A tot Z door te nemen.
Switch PlusSwitch+
Switch + geeft je een extra boost wanneer je een nieuwe Mac koopt.
Ontdek Switch Plus
Reparatie & HerstelReparatie & Herstel
Switch is door Apple gecertificeerd als Apple Authorised Service Provider. Je kan dus rekenen op een deskundige en snelle herstelling van je Apple apparaat.
Ontdek de Switch hersteldienst
Onderhoud hardware & softwareOnderhoud hardware & software
Een vakkundig uitgevoerde upgrade kan de levensduur van je iMac of MacBook aanzienlijk verlengen en is een flink stuk goedkoper dan de aankoop van een nieuw apparaat.
Beschikbare upgrade-mogelijkheden
Switch neemt je Apple toestel overSwitch neemt je toestel over
Laat je oude toestel overnemen en koop voordeliger een nieuw exemplaar. De waarde van je toestel wordt verrekend op de aankoop of uitbetaald in cadeaubonnen.
Bereken de waarde van je toestel
Online Help CenterOnline Help Center
Je wil graag nu meteen een duidelijk antwoord op je vraag? Raadpleeg de veel gestelde vragen in het Help Center of chat met een Apple expert. Het kost je niets.
Verder naar het Online Help Center
Switch MacademieSwitch Macademie
Het beste en meest uitgebreide aanbod aan Apple opleidingen en workshops, zowel voor beginners als gevorderden. Alleen bij Switch.
Bekijk het volledige aanbod
1-op-1 in de winkel of bij je thuis1-op-1 advies
Een Apple professional die – in een Switch winkelpunt of bij je thuis – rustig de tijd neemt om je vragen over het gebruik van je toestel te beantwoorden en die je begeleidt op je eigen toestel.
1-op-1 in de winkel of bij je thuis
Apple Watch pasafspraakApple Watch pasafspraak
De Apple Watch is het meest persoonlijke product van Apple. Ook de aankoop vraagt een persoonlijke aanpak. Onze adviseurs kunnen je begeleiden.
Maak een afspraak
Professioneel aankoopadviesProfessioneel aankoopadvies
Alle Switch adviseurs zijn goed opgeleide Apple specialisten die je met plezier helpen om de Apple oplossing te vinden die het beste bij je wensen aansluit.
Bekijk de Switch winkelpunten
Switch CadeaubonSwitch Cadeaubon
Een goed cadeau uitkiezen kan soms een hele opgave zijn. Met een cadeaubon van Switch kies je zelf het bedrag dat de gelukkige in de winkel kan spenderen en ben jij een eeuwige cadeauheld.
Meer info