Terug naar overzicht

1-op-1 advies

1-op-1 advies

Switch biedt je de mogelijkheid om een 1-op-1 advies sessie te boeken met één van onze Apple professionals. Zo’n advies sessie kan doorgaan in een Switch winkel, maar ook bij je thuis. Wat je maar wil.

Tijdens 1-op-1 advies sessies kunnen de meest uiteenlopende onderwerpen behandeld worden, wat ze zowel geschikt maakt voor beginners als voor doorwinterde Apple gebruikers. Zo kan je een 1-op-1 sessie boeken om je netwerk te configureren bij je thuis of op je werk. Maar je kan ook vragen om je te leren om een film te maken in iMovie. Of om je Mail te beter te organiseren, of te leren hoe je de gegevens van je Agenda en Contacten kan synchroniseren over je verschillende Apple apparaten heen. Hoe dan ook: onze mensen gaan geen enkele vraag uit de weg, hoe complex of eenvoudig die ook mag zijn.

De 1-op-1 advies sessie dient niet om herstellingen door te geven aan Switch. Voor nodige herstellingen breng je je toestel binnen bij een Switch winkel of servicepunt.

Meer info

Uitbreiding opslaggeheugen1-OP-1 IN EEN WINKEL

Je kan een 1-op-1 afspraak maken met een Apple professional in de volgende Switch winkels.
 

Maak een afspraak bij Switch

Uitbreiding werkgeheugen1-OP-1 BIJ JE THUIS

Als je graag een Apple professional bij je thuis of op je werk laat langskomen, dan kan dat ook. Je betaalt iets meer voor persoonlijke service.

Maak een afspraak bij je thuis