Terug naar overzicht

Switch Macademie

Macademie

Proficiat met je nieuwe toestel! Switch begrijpt best dat je graag eerst zelf wat wilt zoeken en ontdekken: zo leer je jouw toestel ook het beste kennen. We laten je echter niet aan je lot over. Bij aankoop van een Apple-toestel krijg je een gratis Macademie voucher dat je kunt inwisselen voor een informatieve workshop op maat wanneer je maar wilt.

Geen Apple-toestel aangekocht, geen voucher. Wat nu? De Macademie workshops zijn voor iedereen. Als je geen voucher hebt liggen maar je wilt toch graag een workshop bijwonen, hoef je alleen de inkomstprijs te betalen en je in te schrijven.

Unieke workshops met onafhankelijke lesgevers. Wil je het meeste uit je toestel halen? Beter leren werken met je Mac, iPhone of iPad? Leer je liever programmeren of illustreren op een iPad Pro? Voor ieders wat wils dus: bekijk hier het aanbod van de workshops en de locaties van de Macademies.

"De cursus is een aanrader! Want als je alles zelf moet zoeken en ontdekken, ben je daar wel een lange tijd mee bezig en vind je nog niet alles. Uitstekend gegeven en op korte tijd heb je een heel goed inzicht."

"Ik heb al drie lesgevers bezig gezien. Elke opleiding gaf mij het gevoel dat op een juist tempo alle stappen werden doorlopen. Heel specifieke vragen van één persoon in de groep worden professioneel uitgesteld naar het einde van de sessie. Prima lessen, ik heb er al veel van opgestoken!"

"Een deel van wat uitgelegd werd hadden we zelf al gevonden maar we hebben toch ook nog heel wat nieuws geleerd. De les ging heel vlot en gemoedelijk met veel tijd voor vragen. Indien nodig wordt er verwezen naar aparte cursussen zoals bv. iTunes of Foto’s. Er is nog zoveel te leren!!!"