Terug naar overzicht

Upgrades

Mededeling

Maatregelen omtrent coronavirus: onze repair centra zijn tot nader order gesloten. Meer info.

Onderhoud hardware & software

Is je Mac te traag geworden voor de nieuwste software? Je kan dat natuurlijk eenvoudig oplossen door een nieuwe Mac aan te kopen, maar je kan er ook voor kiezen om je huidige Mac te upgraden. Op die manier kan je zijn prestaties flink opschroeven en kan je eventueel ook extra opslagruimte toevoegen. Zo kan je Mac er weer wat jaartjes tegenaan...

Meer info

Uitbreiding opslaggeheugenUitbreiding opslaggeheugen

Als je harde schijf, SSD of Fusion Drive vol raakt, dan kan je deze vervangen door (of aanvullen met) een groter exemplaar. En in het geval je een ‘klassieke’ harde schijf gebruikt, kan je een aanzienlijke snelheidswinst behalen door te upgraden naar een Fusion Drive of SSD.

Vraag een offerte aan.

Uitbreiding werkgeheugenUitbreiding werkgeheugen

Door het werkgeheugen (RAM) van je Mac uit te breiden, kan je gemakkelijk meerdere softwarepakketten tegelijk openen en grotere bestanden sneller verwerken. Hou er wel rekening mee dat niet elke Mac hiervoor in aanmerking komt.

Vraag een offerte aan.

Vervanging batterijVervanging batterij

Autonomie van de batterij wordt dan ook steeds belangrijker. Een batterij verliest na lange tijd een deel van zijn capaciteit waardoor je toestel minder lang zonder oplader verder kan. In vele toestellen is ook de batterij een vervangbaar onderdeel. Een nieuwe batterij geeft je opnieuw de gebruiksduur van een nieuw toestel.

Vraag een offerte aan.