Terug naar overzicht

Reparatie & Herstel

Maatregelen omtrent coronavirus

Om de wachttijden te beperken en de veiligheid van onze medewerkers alsook onze klanten te garanderen, werken wij in onze service centers van Antwerpen Noorderlaan, Hasselt, Sint-Martens-Latem en Namen Erpent via afspraak.

Hoe maak ik een afspraak?

Contacteer ons via getsupport.apple.com om een afspraak te maken in één van onze vier service centers. Lees hier meer over deze werkwijze.

Nieuwe service: Pickup & return

We kunnen ook uw Apple device thuis ophalen en weer terug brengen met onze nieuwe service: Pickup & return.

Reparatie & Herstel

Switch is gecertificeerd door Apple als Apple Premium Reseller én als Authorised Service Provider. Bovendien zijn onze technici stuk voor stuk Apple Certified Engineers. Om maar te zeggen dat je met een gerust hart je toestel bij ons kan achterlaten en mag rekenen op een perfecte herstelling, zowel binnen als buiten de garantieperiode.

Eigen hersteldienst

Alle Apple hardware wordt hersteld in één van onze eigen technische centra. Zo kan de duur van de herstelling zo kort mogelijk gehouden worden. Bovendien worden daardoor eventuele risico's bij transport vermeden.

Status van mijn herstel

Heb je een je product in één van onze vestigingen binnengebracht en wil je de status volgen, log dan in op het service portaal. Lees hier hoe je kunt inloggen.

Meer info

Apple Authorised Service Provider

Als Apple Premium Reseller én Apple Authorised Service Provider hebben wij het voordeel van eigen Apple Certified Engineers in huis. Als het hardwarematig toch eens fout gaat met één van de producten die je bij ons of elders aankocht, beschikken zij over de juiste technische kennis om je zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. Indien nodig wordt je toestel vlot en vakkundig hersteld, zodat je snel weer aan de slag kan.

Apple Authorised Service Provider
Apple Certified Engineers

Al onze technische medewerkers zijn Apple Certified Engineer. Je kunt dus met een gerust hart je toestel bij ons achterlaten en rekenen op een perfecte herstelling of interventie. Alle Apple hardware wordt bij ons ter plaatse hersteld in één van onze technische centra, zo kan de duur van de herstelling zo kort mogelijk gehouden worden. Bovendien worden daardoor eventuele risico's bij transport vermeden.

Apple Authorised Service Provider