Terug naar overzicht

Inruilen

Overname

Behoefte aan verandering? Je oude toestel werkt niet meer naar behoren? Breng het binnen en Switch neemt het graag van je over. De waarde van je oude toestel wordt berekend en verrekend in je nieuwe aankoop of uitbetaald in cadeaubonnen. Zo kan jij een nieuw(er) model kopen en toch het milieu sparen. Groen toch?

Meer Info

Hoe gaat dat in z'n werk?

Met onze calculator bereken je de restwaarde van je Mac, iPad of iPhone. (De berekende restwaarde is niet bindend, het is enkel een indicatie.) Je ontvangt een bevestiging per mail - die breng je mee naar een Switch-winkel, op papier of digitaal, samen met de aankoopfactuur van je toestel. Zonder aankoopfactuur kunnen we je toestel niet overnemen!

De adviseur in de winkel kijkt je toestel na en bepaalt de definitieve waarde. Je kiest een nieuw toestel uit en de restwaarde van je oude toestel wordt meteen in mindering gebracht op de factuur. Of je kiest ervoor om niet meteen een nieuw toestel aan te kopen en ontvangt Switch cadeaubonnen voor het bedrag dat overeenstemt met de restwaarde van je oude toestel.

Bereken de waarde van je toestel