Terug naar overzicht

Apple Magic Trackpad

new
Zoom
  • Force Touch
  • Multi-Touch
  • Volledig draadloos
  • USB‑C-naar-Lightning-kabel meegeleverd
Online: Langere leveringstermijn
Direct afhalen: 19 Winkels
€ 135,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Magic Trackpad is draadloos en oplaadbaar, en ondersteunt alle Multi‑Touch-bewegingen én Force Touch. De sensoren onder het oppervlak herkennen hoeveel druk je op het trackpad uitoefent. Zo kunnen je vingers nog beter uit de voeten en ... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

Apple Magic Trackpad

Magic Trackpad is draadloos en oplaadbaar, en ondersteunt alle Multi‑Touch-bewegingen én Force Touch. De sensoren onder het oppervlak herkennen hoeveel druk je op het trackpad uitoefent. Zo kunnen je vingers nog beter uit de voeten en heb je nog meer mogelijkheden om je content te bewerken. Magic Trackpad heeft over de gehele breedte een glazen oppervlak, waarmee je sneller en gemakkelijker dan ooit door je favoriete content swipet en scrolt.

Magic Trackpad maakt automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan de slag. De batterij gaat ontzettend lang mee, waardoor je er ongeveer een maand of langer mee kan werken zonder opnieuw op te laden. En met de meegeleverde geweven USB‑C-naar-Lightning-kabel kun je het aansluiten op een USB‑C-poort op je Mac om het te pairen en op te laden.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MK2D3Z/A
Merk Apple
Kleur Zilver
Gewicht (kg) 0.3000