Terug naar overzicht

LaCie d2 Professional (USB-C) - 8TB

web_only UITSLUITEND OP BESTELLING
Zoom
  • Professionele desktopschijf
  • Zeer betrouwbare BarraCuda Pro harde schijf
  • Toekomstgerichte compatibiliteit
  • LaCie kwaliteit
Online: Langere leveringstermijn
€ 349,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De essentiële uitbreiding van SSD-gebaseerde laptops en alles-in-één computers met beperkte opslagcapaciteit, de nieuwste d2 USB-C- desktopschijf breidt de capaciteit enorm uit tot 10 TB, voor professionele, creatieve toepassingen die ... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

LaCie d2 Professional (USB-C)

De essentiële uitbreiding van SSD-gebaseerde laptops en alles-in-één computers met beperkte opslagcapaciteit, de nieuwste d2 USB-C- desktopschijf breidt de capaciteit enorm uit tot 10 TB, voor professionele, creatieve toepassingen die veel bandbreedte vereisen. De LaCie® d2 Professional presteert perfect op Macs en pc's en is ook uitgerust met Seagate BarraCuda Pro-schijven van bedrijfsklasse, voor toonaangevende prestaties en betrouwbaarheid.

Digitale bibliotheek-opslag

Dankzij de enorme capaciteit en hoge snelheden is dit een buitengewoon product voor het opslaan en raadplegen van een grote RAW Adobe® Lightroom®-bibliotheek.

Overdracht van beeldmateriaal

Door de uitstekende prestaties, enorme capaciteit, universele compatibiliteit en een duurzame behuizing kunnen gebruikers uren aan RAW-videobeelden transporteren en vervolgens snel overbrengen naar een RAID-back- up-apparaat of server.

Opslag van eindprojecten

Dankzij de uitstekende prestaties en de toonaangevende capaciteit in de sector, is de LaCie d2 Professional een uitstekende oplossing voor het opslaan van voltooide projecten.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode STHA8000800
Merk LaCie
Kleur Zwart
Soort Harde Schijf Harde Schijf 3,5-inch
Maximale leessnelheid 240MB/s
Maximale schrijfsnelheid 240MB/s
Gewicht (kg) 1.4000