Terug naar overzicht

LaCie 1BIG Dock - 16TB

web_only UITSLUITEND OP BESTELLING
Zoom
  • Veel opslag
  • Betrouwbaar
  • SD en CF-kaartlezers
  • Thunderbolt 3
Online: Langere leveringstermijn
€ 695,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Laptops zijn tegenwoordig krachtig en draagbaar, maar door hun slanke vormgeving hebben ze minder poorten en sleuven voor geheugenkaarten en vragen ze hierdoor om meer dongles. Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

LaCie 1BIG Dock

Centraliseer met een externe harde schijf en Thunderbolt 3-dock.

Laptops zijn tegenwoordig krachtig en draagbaar, maar door hun slanke vormgeving hebben ze minder poorten en sleuven voor geheugenkaarten en vragen ze hierdoor om meer dongles. Met de LaCie 1big Dock kunt u niet alleen grote hoeveelheden beeldmateriaal opslaan en er een back-up van maken, maar ook uw telefoon en USB-apparaten opladen, bestanden offloaden, professionele 4K-monitors aansluiten en uw laptop van stroom voorzien. En dat allemaal met één kabel van uw schijf naar uw laptop die ongelooflijke Thunderbolt™ 3-prestaties biedt.

SD- en CF-kaartlezers, poorten en nog veel meer.

Zet beeldmateriaal rechtstreeks over, laad apparaten op, sluit 4K-monitors aan, schakel extra schijven in serie en sla uw volledige portfolio op. Dat is de magie van de 1big Dock. Daarnaast profiteert u ook nog eens van krachtige Thunderbolt 3-prestaties en de betrouwbaarheid van een Seagate IronWolf Pro Enterprise harde schijf. Het resultaat? Uw nieuwe creatieve centrale.

Meer krachtige mogelijkheden. Voor jou en je laptop.

De 1big Dock is ervoor gemaakt om je laptop opgeladen te houden dankzij de stroomdoorgeeffunctie waarvoor een patent is aangevraagd. Passthrough-stroom, sluit de voeding van uw laptop gewoon aan op de Thunderbolt 3-poort voor serieschakeling van de 1big Dock voor tot wel 70 W vermogen. Ook wanneer je jou lader niet gebruikt, beschik je nog steeds over tot wel 45 W vermogen van de 1big Dock (tot 30 W als je tegelijk ook andere USB-C-apparaten in serie schakelt). Hoe je dus ook werkt, met de 1big Dock houdt je jou creatieve processen op dreef.

Een krachtige harde schijf voor intensieve projecten.

De 1big Dock is uitgerust met een Seagate IronWolf Pro Enterprise-schijf, jou geheime ingrediënt om deadlines sneller dan ooit te halen. Met werkbelastingen tot 300 TB/jaar is deze krachtige HDD speciaal ontworpen voor hoge prestaties bij 7.200 RPM. Bovendien biedt deze schijf ook vlot energiebeheer, een massieve opslagcapaciteit en 24×7 betrouwbaarheid. En voor de ultieme gemoedsrust krijgt u er ook nog eens een garantie van 5 jaar bovenop. Deze hardeschijf heeft opslagruimte voor meer dan 500 uur 4K-videomateriaal opslagruimte voor tot wel 160.000 RAW-afbeeldingen en zet in minder dan 2 minuten 1 uur 4K-videomateriaal over.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode STHS16000800
Merk LaCie
Kleur Zwart
Maximale leessnelheid tot wel 240 MB/s
Maximale schrijfsnelheid tot wel 240 MB/s
Gewicht (kg) 1.5000