Terug naar overzicht

Brother TN-2420 Toner voor HLL2370DNRF1 - Zwart

web_only
Zoom
  • Print tot 3.000 pagina's Zwart
  • Originele Brother toner
  • hoge kwaliteit
  • Voorkomt verspilling
Online: voorradig
€ 104,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Dagelijks maakt u prints op kantoor. U drukt verslagen, rapporten en documenten af voor klanten en opdrachtgevers. Met de Brother TN-2420 Toner haalt u een originele toner in huis voor uw Brother laserprinter. Toners van Brother zijn uitg... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

Brother TN-2420 Toner: geschikt voor al uw dagelijkse afdrukken

Dagelijks maakt u prints op kantoor. U drukt verslagen, rapporten en documenten af voor klanten en opdrachtgevers. Met de Brother TN-2420 Toner haalt u een originele toner in huis voor uw Brother laserprinter. Toners van Brother zijn uitgebreid getest zodat u zeker bent van perfecte afdrukkwaliteit. Documenten zien er altijd netjes en representatief uit. Hierdoor kunt u altijd bij uw klanten en opdrachtgevers aankomen.

Specificaties van de Brother TN-2420 Toner

De Brother TN-2420 Toner maakt prints in het zwart. Hij heeft een standaard capaciteit van 3.000 pagina's. Daarmee is hij geschikt voor dagelijks gebruik. Of het nu gaat om een verslag, presentatie of rapport: deze toner is een prima keuze voor uw Brother printer.

Printen in haarscherpe kwaliteit

Het geven van een printopdracht doet u via uw computer, tablet of smartphone. De Brother printer zorgt er vervolgens voor dat de printopdracht correct wordt uitgevoerd. Documenten die u afdrukt blijven goed en gaan niet vlekken. U hoeft daarom niet bang te zijn dat de inkt na verloop van tijd vervaagt. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om de toner aan te schaffen. Want u bespaart op de kosten per pagina en dit allemaal dankzij een goede capaciteit toner voor uw Brother printer!

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode TN 2420
Merk Brother
Kleur Zwart
Capaciteit tot 3.000 pagina's
Gewicht (kg) 0.6500