Terug naar overzicht

Pipetto Origami voor iPad Air 10.9-inch / Pro 11-inch (2021) - Zwart

new
Zoom
  • Volledige bescherming voor iPad
  • Compatibel met iPad Pro 2020 en 2018
  • Automatische slaap-alarmfunctie
  • Plantaardig leer en microvezel voering
Online: Langere leveringstermijn
Direct afhalen: 20 Winkels
€ 49,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Wilt u de beste bescherming voor uw nieuwe iPad? De Origami Pipetto case beschermt uw apparaat perfect zonder het te verzwaren. De buitenkant van deze "plantaardige" lederen hoes biedt een uitstekende bescherming en een zijdeachtige touch. Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

Pipetto Origami Case voor iPad

Wilt u de beste bescherming voor uw nieuwe iPad? De Origami Pipetto case beschermt uw apparaat perfect zonder het te verzwaren. De buitenkant van deze "plantaardige" lederen hoes biedt een uitstekende bescherming en een zijdeachtige touch.

De kunst van het vouwen

Als je aan het woord Origami denkt, denk je aan de Japanse kunst van het papiervouwen. Met de Origami Pipetto Case kun je geen zwanen of kikkers opvouwen, maar tot 5 handige posities om je iPad comfortabeler te gebruiken. Er zijn twee vouwposities voor optimale tekstinvoer, twee vouwposities voor aanpassing aan verschillende oppervlakken waarop de iPad kan worden geplaatst, en een perfecte vouwpositie voor FaceTime oproepen.

Totale toegankelijkheid

Deze hoes is speciaal ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden tot beide camera's, volumeknoppen en alle aansluitingen.

Uitgang vanuit stand-by positie bij het openen

De Pipetto Origami Case heeft een automatische slaap- en wekfunctie. Als u de hoes opent, wordt de standby-modus van uw iPad onmiddellijk afgesloten. Ben je klaar met je iPad? Sluit het deksel en uw iPad gaat direct terug naar de stand-by modus.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode P045-49-T
Merk Pipetto
Model Hoesje
Sluiting Vouwsluiting
Kleur Zwart
Gewicht (kg) 0.1500