Terug naar overzicht

Logitech Folio Touch voor iPad Air 10.9" (4e generatie) - Azerty

new
Zoom
  • Nauwkeurig trackpad
  • Verlicht toetsenbord
  • Verstelbare stand
  • Alle hoeken beschermd
Online: Langere leveringstermijn
Direct afhalen: 1 Winkel
€ 159,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Eén case voor alles. Typ, schets, bekijk en lees met de Folio Touch-toetsenbordcase voor iPad Air, met onze vier veelzijdige gebruiksmodi, een uiterst nauwkeurige trackpad voor ongeëvenaarde controle en een laptopachtig toetsenbord voor... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

Logitech Folio Touch for iPad Air 10.9" (4e generatie)

Eén case voor alles. Typ, schets, bekijk en lees met de Folio Touch-toetsenbordcase voor iPad Air, met onze vier veelzijdige gebruiksmodi, een uiterst nauwkeurige trackpad voor ongeëvenaarde controle en een laptopachtig toetsenbord voor comfortabel en nauwkeurig typen. Navigeer op iPad Air met de vertrouwde multi-touch™-gebaren die je al graag gebruikt, zoals vegen, tikken, knijpen en meer, of typ comfortabel op het grote verlichte toetsenbord. Een verstelbare standaard met een kantelhoek van 40° en een inklapbaar toetsenbord bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid, zodat je overal kunt typen, kijken, schetsen en lezen. Bovendien gaat koppelen en aanzetten moeiteloos met één klik via de Smart Connector.

Uiterst nauwkeurig trackpad

Gebruik de vertrouwde multi-touch-gebaren, zoals vegen, knijpen en scrollen, om nog sneller op iPad Air te navigeren.

Verlichte toetsen

De verlichte toetsen passen zich automatisch aan de verlichting van je huidige omgeving aan. Als je meer of minder licht nodig hebt, kun je het helderheidsniveau aanpassen.

Typen als op een laptop

Op het grote toetsenbord met ruim geplaatste toetsen en een volledige rij iPadOS-sneltoetsen kun je comfortabel typen met snelheid en precisie.

Vier gebruiksmodi

Typ, schets, bekijk en lees: als je iets op je iPad Air moet doen, kies dan uit vier veelzijdige gebruiksmodi om het voor elkaar te krijgen.

Verstelbare stand

De standaard met een hoekbereik van 40° wordt gecombineerd met een inklapbaar toetsenbord zodat je echt goed op je iPad kunt kijken en schetsen zonder dat er iets in de weg zit.

Aanzetten en koppelen met één klik

Folio Touch wordt onmiddellijk gekoppeld via de Smart Connector. Stroom komt rechtstreeks vanaf iPad Air zodat je nooit hoeft te laden.

Van alle kanten beschermd

Een stevige case beschermt iPad Air tegen stoten en krassen. Een veilige magnetisch sluiting houdt hem onderweg goed dicht.

Plek voor Apple Pencil

Folio Touch heeft een plek waar je je Apple Pencil (2e gen) kunt opladen, zonder de case te verwijderen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode 920-009958
Merk Logitech
Model Hoesjes met toetsenbord
Sluiting Magneet
Kleur Grijs
Geschikt voor
  • iPad Air 10.9" (4e gen)
  • Gewicht (kg) 0.8000