Terug naar overzicht

SOUNDFORM™ CONNECT Audioadapter met AirPlay 2 

new
Zoom
  • Verander uw stereosysteem in een AirPlay 2-luidspreker
  • Muziek in elke kamer
  • Geluid van hoge kwaliteit
  • Eenvoudige koppeling
Online: voorradig
Direct afhalen: 16 Winkels
€ 99,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Onze audioadapter met AirPlay 2 is met het gemak van Plug-and-Play aan te sluiten zodat u uw favoriete muziek naar uw luidsprekers kunt streamen. De adapter maakt het heel eenvoudig om het draadloze signaal van uw iOS- en Mac-apparaten na... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

SOUNDFORM™ CONNECT Audioadapter met AirPlay 2 

Onze audioadapter met AirPlay 2 is met het gemak van Plug-and-Play aan te sluiten zodat u uw favoriete muziek naar uw luidsprekers kunt streamen. De adapter maakt het heel eenvoudig om het draadloze signaal van uw iOS- en Mac-apparaten naar een willekeurige luidspreker of ontvanger met een optische of 3,5mm-audio-input te sturen.

Eenvoudig streamen naar elk stereosysteem

Met deze adapter is het niet nodig om uw geluidsinstallatie te vervangen om draadloos te kunnen streamen. De SOUNDFORM CONNECT-audioadapter met AirPlay 2 maakt van uw stereosysteem een AirPlay 2-luidspreker zodat u uw favoriete muziek vanaf uw iOS- en Mac-apparaten naar deze luidspreker kunt streamen. Onze adapter is voorzien van een optische en een 3,5mm-output die het signaal vanaf uw apparaat naar een willekeurige luidspreker of ontvanger met een audio-input overbrengt.

Geluid van hoge kwaliteit

Combineer het geweldige geluid van uw geluidsinstallatie met de voordelen van streamen. Onze audioadapter met AirPlay 2 ondersteunt CD-kwaliteit (16-bit met een bemonsteringsfrequentie van 44.100 Hz (44,1 kHz)).

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode AUZ002VFBK
Gewicht (kg) 0.0500
Merk Belkin
Kleur Zwart