Terug naar overzicht

Belkin BOOST↑CHARGE™ draadloos laadstation met twee 15w laadoppervlakken - Wit

new
Zoom
  • Twee-in-één draadloze laadoplossing
  • Snel draadloos opladen met tot 15 W
  • Geschikt voor opladen door de meeste lichte hoesjes heen
  • Qi-gecertificeerd voor veiligheid
Online: Langere leveringstermijn
Direct afhalen: 18 Winkels
€ 59,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Wachten tot het ene apparaat is opgeladen voor het andere aan de beurt is, is verleden tijd met dit laadstation met twee laadoppervlakken. Profiteer van alle voordelen van onze toonaangevende draadloze laadtechnologie en laad twee apparat... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

EEN GEDEELDE DRAADLOZE LAADOPLOSSING

Wachten tot het ene apparaat is opgeladen voor het andere aan de beurt is, is verleden tijd met dit laadstation met twee laadoppervlakken. Profiteer van alle voordelen van onze toonaangevende draadloze laadtechnologie en laad twee apparaten tegelijk op. Het BOOST↑CHARGE draadloze laadstation met twee laadoppervlakken zorgt voor extra ruimte op een toonbank of bureau en is compatibel met zowel iOS als Android, waardoor hij ideaal is voor collega's of gezinsleden die gebruik maken van verschillende soorten apparaten. Dankzij het antislip-laadoppervlak blijven de apparaten goed op hun plek liggen tijdens het opladen ten behoeve van opladen zonder onderbrekingen. Statuslampjes geven aan of de apparaten op de juiste wijze opgeladen worden.

HOGERE LAADSNELHEDEN

Het laadstation is speciaal ontworpen voor naadloze compatibiliteit met de nieuwste smartphones van Apple en Samsung. Beide laadoppervlakken leveren tot wel 15 W voor het snel draadloos opladen van uw apparaten.

HOESJE VERWIJDEREN NIET NODIG

U hoeft uw telefoon niet uit zijn hoesje te halen. Het BOOST↑CHARGE draadloze laadstation met twee laadoppervlakken is namelijk zo ontwikkeld dat het door de meeste lichte kunststof hoesjes van maximaal 3 mm dik heen oplaadt. (Niet compatibel met metalen hoesjes.)

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode WIZ008VFWH
Gewicht (kg) 0.0800
Merk Belkin
Kleur Wit