Terug naar overzicht

Belkin BOOST↑CHARGE™ 20 W USB-C PD-wandlader + USB-C/Lightning-kabel

new tip
Zoom
  • 20w PD
  • Inclusief USB-C/Lightning-kabel
  • Compact
  • MFi-gecertificeerd door Apple
Online: voorradig
Direct afhalen: 20 Winkels
€ 39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Met deze compacte 18W- of 20W-wandlader met USB Power Delivery kunt u uw apparaten die USB-PD ondersteunen, snel opladen. De lader ondersteunt de snellaadfunctie van de iPhone zodat u uw iPhone 8 of nieuwer in 30 minuten van 0 tot 50% kun... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

Belkin BOOST↑CHARGE™ 20 W USB-C PD-wandlader + USB-C/Lightning-kabel

SNELLADEN MET USB POWER DELIVERY

Met deze compacte 18W- of 20W-wandlader met USB Power Delivery kunt u uw apparaten die USB-PD ondersteunen, snel opladen. De lader ondersteunt de snellaadfunctie van de iPhone zodat u uw iPhone 8 of nieuwer in 30 minuten van 0 tot 50% kunt opladen met behulp van de meegeleverde kabel. Andere smartphones of tablets kunt u met optimale snelheden opladen.* Deze lader van zakformaat is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk meegenomen te kunnen worden en past eenvoudig in elk interieur. De aangesloten-apparatuurgarantie beschermt uw waardevolle apparatuur en biedt extra zekerheid. Voor meer informatie over de wondere wereld van snelladen verwijzen we u naar de pagina USB Power Delivery in ons Informatiecentrum.

BIJZONDER COMPACT

Deze compacte lader van 41,5 mm bij 47,5 mm en een dikte van slechts 63 mm kan gemakkelijk plat tegen de muur achter meubels of moeilijk te bereiken plekken worden aangesloten op een stopcontact. Hij heeft bovendien het perfecte formaat om in een zak of tas gestopt te worden, wat betekent dat u op elke bestemming snel kunt opladen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode WCA003VF04WH
Gewicht (kg) 0.0600
Merk Belkin
Kleur Wit