Terug naar overzicht

SOUNDFORM™ Mini Draadloze koptelefoon voor kinderen - Blauw

new
Zoom
  • Ontworpen voor kinderen
  • "Oeps"-bestendig materiaal
  • Optionele kabel meegeleverd
  • Gebruikersvriendelijke, intuïtieve bedieningsknoppen
Online: voorradig
Direct afhalen: 19 Winkels
€ 34,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Deze hoogwaardige on-ear koptelefoon is speciaal ontworpen voor kinderen. Perfect voor onderwijs op afstand, lange autoritten of om ze simpelweg bezig te houden. Het volume is begrensd op 85 dB ter bescherming van jonge oren en de lange b... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

SOUNDFORM™ Mini Draadloze koptelefoon voor kinderen

Deze hoogwaardige on-ear koptelefoon is speciaal ontworpen voor kinderen. Perfect voor onderwijs op afstand, lange autoritten of om ze simpelweg bezig te houden. Het volume is begrensd op 85 dB ter bescherming van jonge oren en de lange batterijduur zorgt ervoor dat uw kinderen de hele dag kunnen blijven luisteren.

Ontworpen voor kinderen

Zorg voor comfort voor de oren van uw kinderen en bescherm ze met deze draadloze on-ear koptelefoon die speciaal voor kinderen is ontworpen. Hij kan eenvoudig gekoppeld worden via Bluetooth, heeft intuïtieve bedieningsknoppen en een maximale geluidssterkte van 85 dB waardoor hij op een veilige manier langdurig gebruikt kan worden. Ideaal voor gebruik door jonge kinderen, of ze nu online schoolwerk doen of video’s kijken op de achterbank. Een batterijduur van tot 30 uur betekent dat uw kinderen langer zonder onderbrekingen kunnen luisteren naar hun favoriete muziek en dankzij duurzaamheidstests ben je ervan verzekerd dat de koptelefoon bestand is tegen morsen en andere ongelukjes. Hij is compatibel met de apparaten en apps die veel gebruikt worden bij online onderwijs en kan ook met een kabel aangesloten worden.

30 uur gebruikstijd

De batterij heeft een lange levensduur en gaat bij alleen luisteren 28 tot 30 uur mee.

Veilig luisteren dankzij volumebegrenzing

Het volume is begrensd op 85 decibel ter bescherming van de oren van uw kinderen tijdens het luisteren, leren en spelen.

Comfortabele pasvorm voor kinderen

De koptelefoon is ontworpen met een zachte, verstelbare hoofdband en kleinere oorkussens voor een betere pasvorm dan bij standaard koptelefoons.

"Oeps"-bestendig materiaal

De koptelefoon is op duurzaamheid getest om morsen, ongelukjes en al het andere waar kinderen toe in staat zijn te weerstaan.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode AUD002BTBL
Merk Belkin
Pasvorm On-ear
Microfoon/Afstandsbediening Microfoon en afstandsbediening
Noise Cancelling Isolerende pasvorm/klankkast
Vermogen Max 85 dB
Gewicht (kg) 0.2000