Terug naar overzicht

Belkin PRO-ventilatieroosterhouder met MagSafe - V2

new
Zoom
  • Robuust en handzaam dankzij MagSafe
  • Zowel in horizontale en verticale stand te gebruiken
  • Met één hand te gebruiken
  • Handige voorziening voor de oplaadkabel
Online: voorradig
Direct afhalen: 11 Winkels
€ 39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Houd uw iPhone tegen de MagSafe-autohouder en de magneten doen de rest. U kunt dus gelijk vertrekken. De houder is zo ontwikkeld dat u er geen omkijken naar heeft en houdt uw iPhone uit de iPhone 12-serie veilig in het zicht, in de landsc... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

Belkin PRO-ventilatieroosterhouder met MagSafe V2

Houd uw iPhone tegen de MagSafe-autohouder en de magneten doen de rest. U kunt dus gelijk vertrekken. De houder is zo ontwikkeld dat u er geen omkijken naar heeft en houdt uw iPhone uit de iPhone 12-serie veilig in het zicht, in de landschap- of portretstand. Autolader niet meegeleverd.

Veilig, praktisch, magnetisch

We hebben de MagSafe-autohouder voorzien van krachtige magneten die uw iPhone uit de iPhone 12-serie veilig op zijn plaats houden, ook tijdens hobbelige en bochtige autoritten. Een hoogwaardige basismodule en een stevige klem zorgen ervoor dat de houder goed blijft zitten op het ventilatierooster.

Draaibaar voor gebruik in portret- of landschapstand

Onze MagSafe-ventilatieroosterhouder voor in de auto is gemakkelijk met één hand te draaien dankzij een kogelscharnier van hoge kwaliteit. Kies uw afspeellijst in de portretstand en draai uw toestel in de landschapstand voor eenvoudig gebruik van uw navigatie-app.

Compatibel met officiële MagSafe-hoesjes

De ventilatieroosterhouder met MagSafe voor in de auto is compatibel met officiële MagSafe-hoesjes. U hoeft alleen maar uw iPhone uit de iPhone 12-serie met hoesje en al tegen het magnetische oppervlak van de houder te houden en u kunt vertrekken.

Afgebeelde kabel niet meegeleverd.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode WIC003BTGR
Gewicht (kg) 0.1500
Merk Belkin
Geschikt voor
  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max