Terug naar overzicht

Samsung T7 externe SSD met Touch-ID (1TB) - Zilver

new web_only
Zoom
  • Supersnel bestanden overzetten
  • Sterk en veilig gebouwd
  • Veilig vergrendeld
  • Compatibel met Time Machine
Online: voorradig
€ 199,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Externe opslagruimte, beter dan ooit. Of je nu games, films of gevoelige werkbestanden transporteert, met de Portable SSD T7 Touch kies je voor snelheid en veiligheid in een verpakking die in de palm van je hand past. De Portable SSD T7 T... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

T7 Touch

Externe opslagruimte, beter dan ooit. Of je nu games, films of gevoelige werkbestanden transporteert, met de Portable SSD T7 Touch kies je voor snelheid en veiligheid in een verpakking die in de palm van je hand past. De Portable SSD T7 Touch geeft een heel nieuwe dimensie aan externe opslag.

Supersnel bestanden overzetten

Enorme bestanden zet je in luttele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7 Touch. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden1 tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 Touch bijna twee keer zo snel als de T5.

Sterk en veilig gebouwd, Duurzaam ontwerp

SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De stevige metalen behuizing zit om de immobiele hardware heen en is bestand tegen vallen tot 2 meter2. Bovendien heb je bij de T7 Touch de zekerheid van een beperkte garantie van 3 jaar.

Veilig vergrendeld

Je vertrouwelijke bestanden sla je veilig op zonder concessies te doen aan gebruiksgemak. De geïntegreerde beveiligingsopties op de T7 Touch maken gebruik van AES 256-bit encryptie en je kunt kiezen uit ontgrendelen met je vingerafdruk of met een wachtwoord.

Verhelderende led

De T7 Touch heeft een led-vierkant dat oplicht zodat je in een oogopslag kunt zien wat je SSD doet. Je kunt kiezen uit klassiek zwart of stijlvol zilver3.0 en uit drie verschillende opslagcapaciteiten: 500 GB, 1 TB of 2 TB3.1 .

Slank en stijlvol compact

De T7 Touch heeft standaard een slanke, lichtgewicht behuizing en neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Het solide full-body aluminium ontwerp heeft ongeveer het formaat van een creditcard, weegt slechts 58 gram en past comfortabel in de palm van je hand.

1Prestaties kunnen variëren naargelang de configuratie van de host. Voor de maximale lees-/schrijfsnelheden van respectievelijk 1.050/1.000MB/sec moeten het hostapparaat en de hostverbinding USB 3.2 Gen 2 ondersteunen en moet de USAP-modus ingeschakeld zijn. **Op basis van interne testresultaten vergeleken met een Samsung externe HDD 1TB(HX-MTD10EA). Configuratie testsysteem: ASUS Z370 ROG MAXIMUS X APEX (USB 3.2 Gen 2 Type-C), Intel® Core i7-8700K CPU @ 3.70GHz(Coffeelake), OS-Windows 10 RS6

2Gebaseerd op een interne schoktest na vrije val die is uitgevoerd onder gecontroleerde omstandigheden. Ga voor meer informatie over de garantie naar: www.samsung.com/support

3.0Kleuropties verschillen per opslagcapaciteit. 3.11 GB=1.000.000.000 bytes, 1 TB=1.000.000.000.000 bytes. Je computer kan een lagere capaciteit aangeven vanwege een andere meetstand.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MU-PC1T0S/WW
Merk Samsung
Kleur Zilver
Opslagcapaciteit 1TB
Maximale leessnelheid 1.050MB/sec
Maximale schrijfsnelheid 1.000MB/sec
Knoppen en connectors Touch-ID
Gewicht (kg) 0.1500