Terug naar overzicht

Samsung T7 externe SSD (1TB) - Blauw

new web_only
Zoom
  • Supersnel bestanden overzetten
  • Sterk en veilig gebouwd
  • Veilig vergrendeld
  • Compatibel met Time Machine
Online: Langere leveringstermijn
€ 169,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De draagbare SSD T7 is licht, klein genoeg om in je broekzak te passen en biedt buitengewone snelheid en bescherming voor je data, zodat je gemakkelijk grote bestanden kunt overzetten en opslaan. Ervaar dagelijks de hoogwaardige prestatie... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
Productinformatie

T7 De nieuwe standaard voor extern geheugen

.

De draagbare SSD T7 is licht, klein genoeg om in je broekzak te passen en biedt buitengewone snelheid en bescherming voor je data, zodat je gemakkelijk grote bestanden kunt overzetten en opslaan. Ervaar dagelijks de hoogwaardige prestaties van de T7, tijdens je werk of in je vrije tijd.

Supersnel bestanden overzetten

Enorme bestanden zet je in luttele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en daarmee is de T7 bijna twee keer zo snel als de T5.

Sterk en betrouwbaar gebouwd

SSD staat voor Solid State Drive, wat betekent dat hij is gebouwd zonder bewegende onderdelen. De hardware kan worden beveiligd met behulp van een wachtwoord met AES 256-bit-encryptie en de stevige metalen behuizing beschermt je data bij vallen tot 2 meter. Bovendien heb je bij de T7 de zekerheid van een beperkte garantie van 3 jaar.

*Gebaseerd op een interne schoktest na vrije val die is uitgevoerd onder gecontroleerde omstandigheden. **Ga voor meer informatie over de garantie naar: www.samsung.com/support

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode MU-PC1T0H/WW
Merk Samsung
Kleur Blauw
Opslagcapaciteit 1TB
Soort Harde Schijf Solid State Drive 2,5-inch
Maximale leessnelheid 1.050MB/sec
Maximale schrijfsnelheid 1.000MB/sec
Gewicht (kg) 0.1500