Terug naar overzicht
Apple in Business

Apple producten zijn intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor je ze makkelijk kunt inzetten binnen je bedrijf. Met de serie iPhone- en iPad-modellen en een uitgebreid aanbod aan notebooks en desktops met macOS Sierra heb je alles wat je nodig hebt om je bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen.

Mac in je bedrijf
Of je nu op zoek bent naar een dunne, lichte notebook of een krachtige desktopcomputer, in de Mac-serie vind je voor elk wat wils.
Meer info Mac in jouw bedrijf
HardwareBijzondere hardware, gemaakt om te presteren
Er is altijd wel een Mac die aansluit bij wat je nodig hebt voor jouw bedrijf, van notebooks met een batterij die de hele dag meegaat tot snelle desktopcomputers. De software en hardware van elke Mac werken naadloos samen, zodat alles wat je doet eenvoudig en intuïtief gaat.
AppsApps om je productiviteit mee op te schroeven
Macs staan boordevol geavanceerde, prachtige apps waar je met plezier gebruik van zult maken. Zo kan je nog productiever werken.
ImplementatieProbleemloos implementeren en beheren
Elke Mac is uitgerust met geavanceerde technologieën om je computer te beschermen. En omdat IT-afdelingen Macs eenvoudig kunnen configureren en beheren, is de Mac ideaal voor gebruik in bedrijfsnetwerken.
iPad & iPhone in je bedrijf
De handige functies van iPad en iPhone, en de duizenden apps voor het bedrijfsleven veranderen je manier van werken.
Meer info iPad & iPhone in jouw bedrijf
PlatformEen geweldig platform voor bedrijven
iPad en iPhone zijn inmiddels uitgegroeid tot de standaard voor bedrijven. Dankzij iOS, dat specifiek is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de geavanceerde technologieën die in de hardware van Apple zijn ingebouwd, lopen je apparaten altijd jaren voor.
ITiOS en de nieuwe IT
Vooruitstrevende IT-bedrijven zetten in op productiviteit door hun medewerkers met iPad te laten werken. Apple vereenvoudigt het beheer van iOS-apparaten, zodat IT-afdelingen zich kunnen richten op hun belangrijkste taak: medewerkers helpen om hun manier van werken te transformeren.
ProductiviteitProductiviteit in actie
Je hebt eindeloos veel manieren om je bedrijfsvoering te transformeren, van ingebouwde apps en kant-en-klare apps uit de App Store tot apps op maat die je intern of door een externe ontwikkelaar hebt laten maken.

Overtuigd? Laat je contactgegevens achter!

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

* Verplichte velden