Terug naar overzicht
9 redenen om iPad & iPhone te gebruiken in jouw bedrijf

Van hulpdiensten tot de productiesector: in alle branches transformeren ondernemingen hun bedrijfsvoering met iPad, iPhone en iOS‑apps. Ze zijn onmisbaar voor een slimmere werkwijze.

Een pakkende gebruikerservaringEen pakkende gebruikerservaring
Ook als je nog nooit een iPad of iPhone in handen hebt gehad, weet je meteen hoe hij werkt. iOS is namelijk ontworpen met overzichtelijkheid en gebruiksgemak als uitgangspunt. Je bent dus meteen productief en kunt e-mail versturen, de locatie van een klant bekijken, aantekeningen dicteren of collega’s sms’en. Alles is gemakkelijk, intuïtief en vanzelfsprekend, of je nu afspraken vastlegt of een opname maakt in iMessage en die met één tikje verstuurt.
Fantastische, unieke voorzieningenFantastische, unieke voorzieningen
Hardware en software zijn voor elkaar gemaakt, en dat biedt je totaal nieuwe mogelijkheden. De ingebouwde apps maken optimaal gebruik van hardwarevoorzieningen. Via AirDrop kan je bijvoorbeeld met een paar tikjes contactgegevens, video’s en foto’s doorsturen naar een collega in de buurt. Via synchrone AirPlay-weergave en Apple TV kan je een groepspresentatie geven. En met FaceTime kan je externe collega’s laten zien waar je mee bezig bent.
Software-updatesSoftware-updates
Omdat Apple zowel de hardware als de software ontwerpt, werken deze naadloos samen en biedt iOS een uitstekende ondersteuning voor software-updates. Wanneer tijdens de ontwikkeling van de software nieuwe functies worden toegevoegd, is op apparaten direct een update beschikbaar. Gebruikers en IT-afdelingen kunnen dus meteen aan de slag met nieuwe functionaliteiten.
Snelle, eenvoudige implementatieSnelle, eenvoudige implementatie
iPad en iPhone kunnen probleemloos binnen jouw organisatie in gebruik worden genomen, of het nu om apparaten in bedrijfseigendom of BYOD-apparaten gaat. iOS is bovendien zo gebruiksvriendelijk dat medewerkers hun nieuwe iPad of iPhone in een handomdraai hebben ingesteld, zodat ze meteen toegang hebben tot bedrijfsvoorzieningen.
Eenvoudige samenwerkingVolledig beheer
Dankzij iOS en ingebouwde frameworks voor MDM-oplossingen van derden kan je apparaten draadloos beheren, de toegang tot bedrijfsvoorzieningen instellen en je bedrijfsgegevens beschermen, zonder verlies van gebruiksvriendelijkheid.
Geïntegreerde beveiligingGeïntegreerde beveiliging
iOS is standaard voorzien van beveiligingstechnologieën waarmee apparaten, gegevens en apps op alle niveaus kunnen worden beschermd. Een groot deel van die voorzieningen is standaard ingeschakeld en behoeft geen verdere configuratie. De rest kan eenvoudig worden beheerd en naadloos worden ingepast in jouw organisatie, zonder dat gebruikers enige hinder ervaren.
Ingebouwde apps voor extra powerIngebouwde apps voor extra power
Elke iPad wordt standaard geleverd met een verzameling veelzijdige apps voor elke werknemer, waaronder Mail, Agenda, Contacten, Berichten en Kaarten. Met deze ingebouwde apps, die je kan gebruiken zodra je het apparaat hebt uitgepakt, lever je direct fantastische prestaties. De apps zien er bovendien prachtig uit en zijn volledig geïntegreerd voor een optimale productiviteit.
Apps voor elke taakApps voor elke taak
Er zijn duizenden handige zakelijke apps, dus er is altijd wel een app voor de taak die je wil uitvoeren. Dankzij deze innovatieve apps kan je gemakkelijk samenwerken, in real time beslissingen nemen en documenten en gegevens bewerken, waar je ook bent. Kijk eens rond in de uitgebreide verzameling zakelijke apps en ontdek ongekende mogelijkheden om uw productiviteit te verhogen.
Apps op maatApps op maat
Geef je onderneming een oppepper met het krachtige iOS-platform. Dankzij verschillende belangrijkste technologieën in iOS, kan je baanbrekende iOS-apps ontwikkelen voor elke bedrijfstak. Verhoog je productiviteit en verruim de mogelijkheden van je werknemers met apps speciaal toegespitst op uw situatie.

Overtuigd? Laat je contactgegevens achter!

Ben je helemaal overtuigd of twijfel je nog of Mac, iPhone en iPad iets voor jouw bedrijf is? Vul onderstaand formulier in. Onze adviseurs komen graag eens bij je langs om de voordelen van Apple in jouw bedrijf uit te leggen.

* Verplichte velden