Terug naar overzicht
Apple Teacher

Business Services

Monitoring, proactief onderhoud en zorgeloze continuïteit

Ook na de implementatie van jouw IT-infrastructuur staat Switch voor je klaar. Indien je je geen zorgen wil maken over de continuïteit van jouw organisatie, kan je ervoor kiezen om jouw infrastructuur door Switch te laten beheren.

Monitoring en controle

De systemen staan onder continue geautomatiseerde monitoring en worden aangevuld met wekelijkse controle door één van onze Services Engineers en tweewekelijkse gezondheidscontrole van de infrastructuur.

Onsite onderhoud

Afhankelijk van het gekozen model wordt er halfjaarlijks of tweemaandelijks een bezoek gepland waarbij één van onze Services Engineers langskomt voor het onderhoud en updaten van de infrastructuur.

Tussentijds overleg

Indien je kiest voor onze all-in formule zullen er ook overlegmomenten gepland worden op vooraf vastgestelde tijdstippen waarbij zowel jouw commerciële als technische contactpersoon aanwezig zijn.

Altijd gerust, altijd maximaal productief

Kleine problemen krijgen geen kans om grote problemen te worden en nieuwe projecten worden tijdig in kaart gebracht. Met Business Services zorgt Switch ervoor dat jouw organisatie op volle toeren blijft draaien!

Jouw voordelen op een rijtje:

  • • Eenvoudige en transparante tarieven
  • • Jaarlijkse of maandelijkse facturatie
  • • Persoonlijke en efficiënte ondersteuning met zowel een vaste commerciële als technische contactpersoon

Heb je interesse in Business Services? 

Onze Business Sales Developers geven je graag meer uitleg over deze oplossing.

* Verplichte velden