Terug naar overzicht
Physitrack

Physitrack

Instrueer en motiveer je patiënten

Meer dan 20.000 zorgverleners maken ondertussen gebruik van Phyistrack. Instrueer en motiveer je patiënten met oefenvideo’s, communiceer eventueel via chat of videobellen en volg uitkomsten voor een ongeëvenaarde patiëntenervaring.

Zorg voor effectievere zorg, help je patiënten beter resultaten te bereiken en verminder extra kosten door gedetailleerd inzicht.
Meer info

Real-time opvolging

Verbeter de ondersteuning van je patiënt met huiswerkoefeningen, direct mee te geven via app of online via de webbrowser. Volg en analyseer de vooruitgang van je patiënten in real-time.


Motiveer

Het is nu makkelijker dan ooit om uw patiënten voor te lichten en op de beste manier om te laten gaan met hun klacht. Heldere artikelen en instructievideo’s motiveren patiënten tussen afspraken in en geven ze het vertrouwen dat ze nodig hebben voor een snel herstel..Communiceer

Veilig videoconsulten, live online huiswerkoefeningen streamen. Bied patiënten meer flexibiliteit en verbeter de patiëntenzorg gedurende het hele revalidatieproces..Alles-in-één eHealth oplossing

Met een digitaal oefenprogramma op maat lever je je patiënten de best mogelijke zorg . Dankzij de combinatie van Physitrack en de gebruiksvriendelijke Apple toestellen kan je als zorgeverlener slimmer en efficiënter gaan werken.

Heb je interesse in Physitrack?

Onze Business Sales Developers geven met veel plezier meer uitleg over deze oplossing.

* Verplichte velden