Terug naar overzicht

Danny Moors

Danny Moors is een installatiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van verwarming, sanitair en ventilatie. Ze wilden graag digitaliseren en hun papierverbruik minderen. Om hen herbij te helpen schakelden ze Switch in.

Pergamino

Storytelling Agency Pergamino zocht een manier om administratie en klantopvolging te vereenvoudigen. Switch zocht voor hen naar de ideale oplossing: Teamleader in combinatie met de gebruiksvriendelijke Apple-toestellen.

Collibra

Onze klant Collibra is gespecialiseerd in het maken van structuren van verschillende datasets binnen grote organisaties. In hun zoektocht naar een manier om hun Macs centraal te beheren kwamen ze bij Switch terecht.

Basisschool Mariagaarde

In Basisschool Mariagaarde heeft ICT een belangrijke pedagogische functie - daarom kozen zij voor Switch. Elke leerkracht werkt met een MacBook Air en in de klas kunnen de leerlingen iPads gebruiken.

Rector Universiteit Antwerpen

Prof. dr. Alain Verschoren is een Apple-gebruiker van het eerste uur. Zijn iPad Pro en iPhone volstaan als tools om de Universiteit Antwerpen te leiden. Voor hem de meest efficiënte manier van werken.

Vivaldis

Vivaldis Interim werkt al sinds 2005 met Mac, toen nog een kmo met 9 kantoren. Nu, 10 jaar en 45 kantoren verder, staan er per kantoor 3 à 4 iMacs. En nog steeds hebben ze geen voltijdse IT'er nodig.

Imtech

Imtech kiest voor een nieuwe projectaanpak met gebruiksvriendelijk IT-materiaal: iPads. Arbeiders moeten taken kunnen opvolgen op de bouwwerf, dus zorgde Switch voor een totaaloplossing.

Mamu architecten

MaMu is een architectenbureau dat zich focust op de B2B-markt. Met hun IT-infrastructuur hebben alle partijen toegang tot de laatste versie van de plannen en kunnen werfverslagen op een iPad gemaakt worden.

MAC2

MAC2 staat in voor alle maritieme services voor schepen die de Antwerpse haven binnen varen. De hele administratie is overgeschakeld op Mac (ook de servers zijn Mac mini's), en er staat een Apple TV in de vergaderzaal.

Elite Spar

Spar Elite had nood aan security camera's, en zo kwam Switch in the picture. Er werden Macs, iPads en iPhones voorzien met de nodige software (die je zelfs kan gebruiken op een iPod touch), en een server met opslag en VPN.