Terug naar overzicht
IT op kantoor

IT van A tot Z

Diensten

Onze geïntegreerde aanpak zorgt ervoor dat je IT-projecten in elke fase kunnen rekenen op de juiste aandacht, specifieke expertise en absolute transparantie op het vlak van kost en controle. Switch Business is het centrale aanspreekpunt voor al jouw IT-noden.

Voor Startups

Switch gelooft in vooruitgang. Upgrade Life. Innovatie speelt daarin een cruciale rol. Start-ups zijn per definitie innovatie, en daarom geven we elke geïncubeerde start-up een duw in de rug.
Ontdek het aanbod

Onderhoud & Support

Ook na de implementatie van je IT infrastructuur staan wij voor jullie klaar. Wanneer je je geen zorgen wil maken over de continuïteit van je bedrijf kan je er voor kiezen om periodiek onderhoud, controle en monitoring te laten uitvoeren door onze support engineers.
Support nodig?

Beheer

Wij zorgen voor het centraal beheer van al je iPads, iPhones en Macs zodat je bespaart op configuratie en interventiekosten. We gebruiken de krachtigste oplossingen op de markt om je toestellen up-to-date en veilig te houden. Nieuwe toestellen krijgen bovendien automatisch de configuratie die bij jouw bedrijf past.
Meer info

Security

iOS en macOS behoren tot de veiligste systemen die vandaag op de markt beschikbaar zijn. Toch dient elk bedrijf waakzaam te zijn over de veiligheid van zijn IT infrastructuur. Door gebruik te maken van de strengste benchmarks en oplossingen in de industrie houden wij je bedrijf dag na dag veilig.

Back-up

Het belang van een goede backup strategie is essentieel voor elk bedrijf. Minstens twee kopieën van alle data op twee locaties is geen overbodige luxe. Wij voorzien je van een doordacht backup plan met betrouwbare rapportering en monitoring. On-site en off-site.

Netwerk

Het succes van je infrastructuur staat of valt met een snel en veilig netwerk. Je krachtige Macs komen pas echt tot hun recht als ze kunnen rekenen op een goede verbinding met uw servers en het internet. Een goed netwerk is nauwkeurig gepland en gebouwd voor de toekomst.

Cloud

Centraal beheer van je mail, contacten en calenders garandeert je medewerker een efficiënte en productieve samenwerking binnen en buiten het bedrijf. Deze communicatie vormt het hart van je werking en onderbreking in continuïteit kan kostelijke gevolgen hebben. Onze oplossingen bieden je de hoogste beschikbaarheid en flexibiliteit.
Ontdek Switch Airways

Opleiding

Heeft je personeel uitleg nodig over het gebruik van Apple toestellen of software? Ben je verantwoordelijk voor de IT van je bedrijf en wil je leren hoe je Apple devices best kan managen? Wij bieden opleidingen aan op maat van elk bedrijf.
Contacteer ons

Installatie

Zodra onze adviseurs samen met jou hebben bepaald welke producten en diensten jouw ideale infrastructuur vormen, zorgt ons team van technische installateurs ervoor dat je investering op korte termijn, met de minst mogelijke hinder voor jullie werking, wordt geïnstalleerd.
Ontdek de mogelijkheden

Herstelling

Switch beschikt over 3 gecertificeerde servicecenters, in Antwerpen, Gent en Hasselt, die alle Apple-hardware herstellen volgens de hoogste kwaliteitsnormen van Apple. Met andere woorden, nergens anders wordt Apple-hardware sneller en met meer kwaliteitszorg hersteld dan bij Switch Service. Onze uitgebreide dienstverlening garandeert je een zorgeloos gebruik, ook lang na je aankoop.

Financiering

In IT draait alles rond beschikbaarheid en toegang tot de nieuwste soft- en hardware. Fysiek eigenaar zijn is dan gewoon minder van tel: als huurder beschik je over het gebruikseigendom. Bovendien hoef je niet meteen het volledige aankoopbedrag op te hoesten, maar kan je de kosten spreiden.
Meer info

Overname

Wanneer je Mac-computers aan een update toe zijn, kan je bij aankoop van nieuwe toestellen in één adem je oude toestellen laten overnemen door Switch.
Partners

Om jouw ideale oplossing samen te kunnen stellen, steunen wij op een intense samenwerking met onze technologie partners. Geselecteerd op basis van onze strenge eisen inzake kwaliteit en service.

Apple Certified Technical Coordinator Apple Certified Associate ICT Atelier JAMF Software Fortinet
Kerio Zyxel Aerohive Ubiquiti Promise
Lacie HP Axis Parat Code42
VMWare Microsoft Lightspeed Showpad Roambi
Adobe Google MobileIron Sophos