Terug naar overzicht
Apple Management

Jamf

De standaard voor Apple management.

Apparaatbeheer hoeft geen tijdrovende job te zijn. Met Jamf maak je het instellen en beheren van je Apple toestellen eenvoudig, zodat je je waardevolle tijd beter kan besteden.
Meer info

Deployment

Bezorg je gebruikers de perfecte Mac, iPad of iPhone. Dankzij zero-touch configuratie kan je nieuwe toestellen met het grootste gemak uitrollen.
Meer info

Apparaatbeheer

Apparaatbeheer is dagdagelijkse kost voor IT-afdelingen. Ga verder dan configuratieprofielen en gebruik policies en scripts om apparaten in te stellen voor de optimale gebruikerservaring.App beheer

Schaf apps in bulk aan via VPP en kies je implementatiemethode: maak ze automatisch beschikbaar of deel ze via een Self Service-catalogus. Met pre-configuratie van apps geef je de instellingen mee die gebruikers nodig hebben.Inventaris

Verzamel automatisch gegevens over hardware, software en beveiligingsconfiguraties van je Apple-apparaten. Maak aangepaste rapporten, waarschuwingen en beheer softwarelicenties en garantieregistraties. Gebruik inventaris om doorlopend beheer te automatiseren.


Self Service

Geef gebruikers toegang aan je eigen app store. Geef ze de mogelijkheid om apps te installeren, software bij te werken en hun eigen apparaat te onderhouden zonder een helpdeskticket.

Veiligheid

Beveilig je Apple-apparaten door gebruik te maken van de ingebouwde beveiligingsfuncties. Beheer apparaatinstellingen en configuraties, beperk schadelijke software en patch al je Apple toestellen zonder gebruikersinteractie.


Switch helpt je op weg

Switch is de enige Jamf integrator in België. Dit betekent dat we Jumpstarts mogen geven aan bedrijven, in naam van Jamf. Hiermee zetten we samen een stevige basisstructuur op, waar je zelf verder op kan bouwen. Ons Business Support Team volgde een doorgedreven training om je het beste advies en de beste support te kunnen geven over het Apple management met Jamf.

Heb je interesse in Jamf?

Onze Business Sales Developers geven met veel plezier meer uitleg over deze oplossing.

* Verplichte velden