Terug naar overzicht
Business Support

Switch Business Renting

IT evolueert razendsnel. Nog voor je het weet is je IT-infrastructuur verouderd en die investering baart jou zorgen. Met de renting-formule van Switch Business werken je medewerkers steeds met recente Macs, iPhones, iPads en software. Bovendien geniet je van extra diensten en voordelen die je een zorgeloos gebruik garanderen.

Renting? Voor mijn bedrijf?

Jazeker! Steeds meer klanten kiezen voor hun IT-aankopen voor renting. Logisch. In IT draait alles rond beschikbaarheid en toegang tot de nieuwste soft- en hardware. Fysiek eigenaar zijn is dan gewoon minder van tel: als huurder beschik je immers over het gebruikseigendom. Bovendien hoef je niet meteen het volledige aankoopbedrag op te hoesten, maar kan je de kosten spreiden. Zo houd je middelen beschikbaar voor jouw core business.

Voor je totale IT-infrastructuur

Je volledige IT-omgeving wordt opgenomen in de renting-formule:
Hardware (Macs, iPhones, iPads, printers, accessoires,…), Software, Diensten, installatie en uitgebreide garantie.

Talloze extra's

De renting-formule laat toe een pakket op jouw maat samen te stellen waarin extra diensten als een uitgebreide schuldsaldoverzekering, extra garantie, support, e.d. vervat zitten. Bovendien kunnen wij vertrouwelijke data optioneel veilig vernietigen, met een certificaat als bewijs.

Perfect up-to-date

Na 3 jaar word je volledige IT-infrastructuur vernieuwd zodat jouw bedrijf en medewerkers mee blijven evolueren en groeien met de nieuwste technologie. Bovendien hoef je je niet te bekommeren om de verkoop en de recyclage van je verouderde Apple-toestellen.

Vaste maandelijkse kost

Je IT-kosten via renting zijn fiscaal interessanter: je investeert niet langer in hard- en software (capex) maar je betaalt voor het gebruik ervan (opex). Je IT renting-kosten zijn 100% aftrekbaar en hebben dus geen impact op de balans. Je liquide middelen blijven beschikbaar voor je kernactiviteiten!

Op elk moment aanpasbaar

Wij werken voor jou een flexibele formule uit ‘op maat’, die mee kan evolueren met je bedrijf. Tijdens de duur van het contract kunnen ook toestellen en diensten toegevoegd worden. De financiering remt de soepelheid dus niet af! Aanpassingen zijn op elk moment mogelijk.

100% gemoedsrust

Al je IT-kosten gebundeld in 1 overzichtelijke maandfactuur volgens een vaste all-in prijs. Geen verrassingen!

Met een schone lei beginnen?

Aan de hand van serienummers brengen wij je huidige Apple IT-infrastructuur in kaart zodat wij deze kunnen overnemen aan een interessante prijs. Bovendien kunnen wij je vertrouwelijke data 100% veilig vernietigen.Wij werken een renting-formule uit op jouw maat!

Wens je een concreet voorstel?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

* Verplichte velden