Terug naar overzicht
Switch & Beagleboxx

Beagleboxx

Een innovatief serviceconcept voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Tegenwoordig zien we heel wat toepassingen van de iPad in verschillende sectoren om bepaalde zaken te vergemakkelijken of efficiënter te laten verlopen. BeagleBoxx is een dergelijk innovatief serviceconcept voor ziekenhuizen en zorginstellingen. BeagleBoxx is gericht op het verhogen van het welzijn bij de patiënt en het verbeteren van de efficiëntie voor zowel patiënt als ziekenhuis/zorginstelling.
Praat met een expert

iPad entertainment

Een volledig multimedia entertainment-concept voor patiënten via de iPad. Hierop kunnen patiënten onder andere TV kijken, tijdschriften/kranten/boeken lezen, muziek luisteren, spelletjes spelen en social media gebruiken.

PIECA

Een serviceplatform dat bestaat uit meerdere modules en functionaliteiten. PIECA is gericht op het coachen, bedienen en entertainen van patiënten gedurende de gehele patiëntenreis.

Efficiëntie verbeteren

Dankzij BeagleBoxx kunnen zorgverleners hun tijdsbesteding optimaliseren en tegelijk is de patiënt beter voorbereid en betrokken. Ziekenhuizen kunnen op deze manier kosten besparen en komen tot efficiëntere processen.

Welzijn verhogen, efficiëntie verbeteren

Wij komen met veel plezier aantonen hoe het leven veranderd is van de 300.000 patiënten die reeds gebruikmaken van BeagleBoxx. We kunnen eveneens positieve financiële businesscases voorleggen van ziekenhuizen en zorginstellingen die kozen voor deze innovatie.

BeagleBoxx - praat met een expert

* Verplichte velden