Terug naar overzicht
Mobiele Kassa

Mobiele Kassa

Hét kassasysteem voor jouw winkel

De mobiele kassa voor iPad is een modern, flexibel en veilig kassasysteem. Hij is intuïtief, overzichtelijk en multifunctioneel in gebruik. En omdat je gegevens centraal worden opgeslagen, zijn ze altijd en overal bereikbaar. Zo ben je dus altijd mobiel, productief en up-to-date. Als je winkel groeit, groeit je mobiele kassa onbeperkt mee.


Meer info

Tijd besparen

De mobiele kassa maakt automatisch een update van je voorraad en je financiële gegevens als je transacties verwerkt. Dat wil zeggen: minder tijd verliezen met het invoeren van cijfers en meer tijd voor je klanten!
Doe meer met je kassa

Een volledig overzicht opvragen van je winkelactiviteiten, verkoop opvolgen, realtime rapporten creëren, winkel en webshop integreren, in het magazijn rechtstreeks de stock aanpassen in je systeem: het kan allemaal met je mobiele kassa!.

Veiliger bestaat niet

Je gegevens worden veilig online bewaard, gescheiden van je originele data. Dankzij automatische software-updates ben je ook goed beschermd tegen virussen.Geef je winkel een professionele uitstraling en een modern imago

Onze deskundige medewerkers helpen je persoonlijk de stap naar een mobiele kassa te zetten. Direct na de installatie krijg je een training aangeboden zodat je snel weer op en top productief bent. De gratis online helpdesk geeft antwoord op al je bijkomende vragen
Vraag een demo aan

Starter

Denk je eraan om een winkel te beginnen? Neem een vliegende start met de iPad als kassa!
Meer info

Business upgrade

Upgrade jouw winkel en ga voor die extra (online) touch die je sterker positioneert in de markt.
Meer info

Omnichannel

Ga voor een volledige integratie van jouw winkel en webshop, geef je klanten een alles-in-één ervaring.
Meer info

Vul het formulier in en ontvang een demonstratie 

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan en ontdek alle voordelen van de mobiele kassa voor retail

* Verplichte velden